Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uralkodni akar felettem?
A barátommal fél éve vagyunk együtt,és azt kezdem érezni,hogy egyre jobban ki akar sajátítani engem.
Tegnap például az én társaságommal voltunk egy helyen,át akartam menni máshova,de ő kijelentette,hogy nincs kedve,ezért nekem is ott kellett vele maradnom. Pedig mondtam is,hogy ne jöjjön,ha nem érezné jól magát.
Olyan,mintha rám akarná erőltetni a politikai nézeteit, (ilyen téren nagyon különbözőek vagyunk) de csak mondja,hogy legalább elgondolkozhatnék rajta,ha már nem értek vele egyet.
Valamint a külsőmbe is beleszól,például elkezd kampányolni,hogy egy lánynak legyen hosszú haja,meg azt is mondogatja mostanában,hogy meghíztam,ami elér rosszul esik. Aztán pedig hozzáteszi,hogy ő milyen nagy lelkű,hogy elfogad így is,mert más ezt nem biztos,hogy eltűrné és folyamatosan megígérteti velem,hogy soha nem fogom őt elhagyni.
Szerintetek?
Nem uralkodni akar feletted, hanem teljes mértékben a saját ízlésének akar téged formálni, ha kell, sértegetéssel (az alakodra tett célzások), erőszakkal (nem engedett máshová menni), és bűntudat keltésével (politikai vita).
Az pedig különösen durva, ahogyan megpróbál magához láncolni azzal a barmosággal, hogy más nem fogadna elé téged. A szeretet a másik fél tulajdonságainak elfogadását is jelenti.
Én a helyedben minimum határozottan helyretenném, ha lehet, a saját otthonomban, úgy, hogy édesapa otthon van, ha esetleg nem csak verbális erőszakra képes az úriember. De az azonnali szakítás is teljesen jó megoldás.
Olvasva a kérdésed azon gondolkozom hogy azilyen hímsoviniszta barmoknak van barátnője de annak aki esetleg nem ilyen elbaszott mentalitással rendelkezik annak persze nincs
Nem nagyon értem a világ működését, sőt egyre kevésbé és az ilyen esetek is közrejátszanak ebbe
Kérdésedre válaszolva ez nem jokés dolog
Hagyd ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!