Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban,akivel igazából még nem nagyon beszéltem meg semmi,de észre vettem,hogy mostanában nagyon sokszor néz, és ha ránézek elkapja a fejét. Múltkor amikor egyik órán egy másik fiú osztálytársam mellém ült mégtöbbet nézet. Volt olyan is ,hogy a mellette ülő fiúval tök jól elbeszélgettem és tök ideges lett,és elkezdte arrébb lökköddni merthogy zavarja.Pedig alapjáraton ez nem vall rá. Szerintetek tetszem neki? (Bár szerintem nem mert nem hinném,hogy ilyen lányok jönnének be neki mint én)

2017. dec. 17. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha mindig téged néz és próbálja ,,elkergetni" a körülötted lévő fiúkat,akkor bizony tetszel neki :)
2017. dec. 17. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahh nemtudom mert olyan fura ha a közelben van
2017. dec. 17. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:
*közelemben
2017. dec. 17. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!