Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Egy leányzó vagyok, és tetszik egy srác az osztályból, de még nem tudja, és nem is szeretném elmondani. Az oka az, hogy gátlásos vagyok, és szerintem nem is ilyen korban kell kezdeni ezt a "pasizás" témát, viszont tisztában vagyok az "érzéseimmel". Viszont össze vagyok zavarodva, mivel szerintem egy kicsit furcsán viselkedik a srác tavaly szeptember óta. Pl. Egy ilyen kis versenyben egy csapatban voltunk, és jól elrontottam. Aztán ő odajött, és azt mondta, hogy: „Nyugi, én bíztam benned. Ügyes vagy!”. Vegyünk egy másik példát. Mindenkivel néha bunkó, néha nem. Viszont velem nagyon kedves, figyelmes. Aztán ez mostanában történt: Egyik legjobb fiúbarátom bejött a termünkbe, hogy segítséget kérjen tőlem. Kimentünk, 2 perc múlva ő jött, és mondta, hogy menjünk vissza a terembe. Én mentem vele. Aztán a drága barátom visszajött velem beszélgetni, és a szemem sarkából láttam, hogy a barátomat bámulja, aztán rámnéz, és látja hogy röhögök azon amit a barátom mond. Elvörösödik a feje, majd odajön közénk, és azt mondja a fiúbarátomnak, hogy menjen ki azonnal a teremből. Sőt, a barátaim már mondták is, hogy összeillenénk. Kérlek benneteket, hogy értelmes, hasznos válaszokat adjatok! Előre is köfike! (Direkt írtam így)

2017. nov. 7. 20:12
 1/2 CFB ***** válasza:

A korodat nem tudom, de szerintem 14 körül lehetsz. Bocsi ha rosszul tippelek, csak nem írtad le. 😅

Próbálkozz a srácnál. Szerintem bejössz neki.

2017. nov. 8. 01:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy picit arrébb, csak 13 leszek :) Viszont az a problém a, hogy ő legtöbbet a barátaival lóg, a legtöbbel jóban vagyok, viszont a legjobb barátjával nem. Szinte sosem látni egyedül, és nem szeretnék odamenni hozzá úgy, hogy a barátaival lóg, főleg nem, ha a legjobb barátjával, mert egyből megy a cikizés...és nem rám, hanem a srácra, egy ilyen gáz csajjal van vagy vlmi ilyesmi. És nem igazán szeretném egyenlőre komolyra fordítani a dolgot, egy kicsit elhamarkodott lenne.
2017. nov. 8. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!