Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem e neki?

Figyelt kérdés
Egy suliba jarunk a fiuval es egy busszal is mentunk haza multkor es mikor vartuk a buszt a mindig nezett..3 lany ult a padon meg o es meg oda ult melle egy masik fiu is de mikor fel allt az a masik fiu en oda ultem melle es elkezte a labat ugy remegtetni vagy hat mozgatni vagy hogy mondjak es az egesz pad remegett szinte 😂nezegetett ara az iranyba amerre en voltam es egyszer csak arra lettem figelmes h errebb ul felem es a masik oldalan mellette es a lanyok mellett volt hely de errebb ult es en fel alltam mert nemsoka jott a busz aztan mikor fel mentem a buszra sokan voltak de o elol volt es egyszer arra is nezett amerre en vagyok .szerintetek ez mi szoval h ezek ilyen veletlen szeru szokasos dolgok es en tul kepzeltem az egeszet?

#Mindig nezett
2017. szept. 2. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Külön-külön ezekre mind lehetne más magyarázatot adni, de így egyszerre több, mint gyanús, hogy tetszel neki. Ha bejön neked, akkor adj neki jeleket, különben nem fog lépni semmit.
2017. szept. 2. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki :) Legkozelebb akar el is kezdhetsz vele beszelgetni, ha gondolod. Sok sikert!
2017. szept. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!