Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem merem elmondani a szüleimnek hogy járok valakivel?
Figyelt kérdés
Anya:alapból szigorú szerinte elég 18 évesen elkezdeni a pasizást és tuti lefejezné
Apu:csak a jegyeim érdeklik és rögtön aggódna h lerontom a 3-as átlagom
tehát ő meg kibelezne
Mamámék:talán megértenének
16/L
2017. dec. 16. 22:53
1/3 anonim válasza:
Jezus. Hat fiatalsag bolondsag , megoldod. Haza nem viszed max mesz hozza.
2/3 anonim válasza:
Mondd el nekik
En se mertem elmondani es 4 honapig titkoltam mert anyam szerint is meg korai volt. De aztan vegul elmondtam es orultek neki:) szerintem nyugodtan mondd el nem lesz semmi baj
3/3 anonim válasza:
Kepzeld en majdnem 2 evig titkoltam a szuleim elol de nagyon jol fogadtak es azota talalkoztak is a baratommal, kolcsonos volt a szimpatia. A vicces a dologban az volt amikor megkaptam a szexualis felvilagositast anyamtol amikor mar reg nem voltam szuz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!