Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy a barátomnál szeretnék aludni. Olyan kínosnak érzem ezt az egészet. Nem tudom miért. Mit csináljak? 17/L
Mit csinálj?
Ne aludj/ne akarj ott aludni, ha ennyi idősen így gondolkozol.
Én megértelek.
Viszont én is kérdeznék, a szüleid mennyire ismerik a fiút? Mióta vagytok együtt? Találkoztak már egyáltalán?
Ha már együtt vagytok néhány hónapja legalább, és a szüleid is megismerték, többször is találkoztak vele, és úgy láttad, hogy szimpatikus nekik a srác, akkor szerintem bátran megkérdezheted. Szerintem már számítanak is a kérdésre. A válaszukat viszont fogadd el, akkor is, ha nemet mondanak, akkor várj türelemmel. De szerintem 17 évesen már van esély, hogy megengedik, főleg ha már találkoztak vele és szimpi nekik a srác.
Ha még nem találkoztak vele, vagy túl rövid ideje vagytok együtt, akkor először mindenképpen bemutatnám a szüleimnek, meghívnám ebédre, ilyesmi, így nem egy számukra vadidegen sráchoz szeretnél elmenni éjszakára. Addig is viselkedj korodhoz méltóan, felelősségteljesen, hogy lássák, elég érett vagy már ehhez.
Hát, ha szexelni felnőtt vagy, akkor ehhez is legyél felnőtt, ennyi.
Ha viszont ilyentől szarsz, meg kínosnak érzed megkérdezni, akkor nem vagy érett egy párkapcsolatra.
Én is ilyen voltam, tehát megértelek. A szüleim őskövületek, szinte semmit nem mertem elmondani nekik... Tudom, hogy undorító húzás, de én hazudtam, hogy a barátnőmnél alszom. Persze egész éjjel furdalt a lelkiismeret, tiszta "beteg" voltam miatta... de akkor sem mertem megkérdezni a szüleimet. Már elköltöztem, és nincs ilyen problémám.
Nem mondom, hogy kövesd az én példámat, mert nem helyénvaló.
Én biztos arra fogok törekedni, hogy a gyerekemben fel se merülhessen ilyen, hogy nem mer valamit elmondani.
Hány éves amúgy a barátod? Tudnak róla? Kedvelik.. vagy hogyan viszonyulnak hozzá? Szokott nálatok lenni, vagy te szoktál menni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!