Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz vagy ciki hogy én 20 éves vagyok ( F) s a partnerem pedig 15?
Szexpartnerre gondolsz vagy rendes párkapcsolatra? Csak, mert köztem és a barátnőm között is 5 év van és pont ennyi idősek voltunk amikor összejöttünk, mint most ti, ugyanakkor én tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen fiatal lány lehet akármilyen érett is testileg, lelkileg nem valószínű, hogy az és nagy az esélye annak, hogy majd később megbánja a szexet, úgyhogy mivel szerettem/szeretem és nem akartam neki rosszat, vártam rá 2 évet. És nem, nem bántam meg és nem is kúrtam félre.
Szóval, ha szexpartnerek vagytok, akkor igen, gáz. De ha rendes párkapcsolatról van szó és még nem feküdtetek le, akkor kérlek várj vele, ha nem akarsz neki majd később rosszat!
26/F
utolsó.
Ki mondta,hogy dugnak?:D
Szerinted annyira komoly a kapcsolat,hogy eljutanak odáig?
Ha az lenne nem írná ide,hogy nem ciki-e ez az egész.
Gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!