Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ciki ha egy szál rózsával...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy szál rózsával meglepem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.va egy lány aki tetszik ő a fodrászom és elég jól el beszélgetünk de szeretném ha több lenne köztünk.Mikor legközelebb megyek hozzá szeretnék vinni neki egy szál vörös rózsat.Szerintetek ez mennyire ciki/gáz? Ti vinnétek a helyemben?

2017. nov. 13. 02:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szeretek ajándékot venni lányoknak szerintem jó dolog :) Attól függ szerintem mióta ismered, ha csak egy hete a fodrászod és viszel neki egy rózsát lehet meglepődik és nem tudja hova rakni a helyzetet.
2017. nov. 13. 03:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, de a helyedben én nem akkor vinném, amikor úgyis megyek hajat vágatni, hanem valami "apropót" keresnék rá (névnap, születésnap, valami más alkalom) és akkor ugranék be vele.
2017. nov. 13. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
ajandekot, plane rozsat csak annak adj, akinek mar tuti, hogy bejossz, es tenyleg kavargattok. akkor szep gesztus, foleg, mert a legtobb mai fiu/ferfi mar nem tud udvarolni... de ha meg nem egyertelmu a dolog koztetek, es neki esetleg megse tetszel, akkor igen, kicsit ciki lehet a dolog. inkabb hivd el randira, es ha igent mond, es latod a reakciojan, hogy tenyleg akarja, akkor vigyel neki viragot:)
2017. nov. 13. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Az.

Kérdezd meg, van-e barátja. Én nem örülnék, ha random kuncsaft rózsával jönne :D

2017. nov. 13. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:

21. század...

ciki, égő, szánalmas, kis szűz loholó fiúcskának fog nézni..utána meg a barátnőivel ezen fog jókat röhögni..

én egyszer vittem egy szál virágot a lányka utána nem akart látni se többé sőt a barátnői röhögtek rajtam facen..

megéri?? egy mocskos világban mocskosnak kell lenni

2017. nov. 13. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Az attol fugg h mennyi idosek vagytok es ense akk adnam mikor megyek hajatvagni..
2017. nov. 13. 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Vettem neki, örűlt nagyon is :)
2017. nov. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!