Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában tányleg elvárás az, hogy a párok 0-24-ben egymás nyakán lógjanak?
Azt veszem észre az utóbbi egy évben, hogy az osztályban egy-egy baráti társaságból egyszerűen kihullanak az emberek, mert a szüneteket, a délutánt csak a barátjukkal/barátnőjükkel töltik, órákon csak velük messengereznek. Azt persze megértem, hogy időt akarnak tölteni a párjukkal, de szinte teljesen elszigetelik magukat a barátaiktól ami persze kongfliktust szül, stb.
Engem alapvetően ez nem érdekel: csinálják csak azt amit akarnak, az utóbbi időben viszont néhány fiúnak megtetszettem és ők ugyan úgy elvárják hogy a napom minden egyes percét velük töltsem, nekik írjak, velük menjek haza suli után, ha pedig -neadjisten- azt mondom, hogy ma egyedül szeretnék hazamenni, vagy nem írok vissza egy ideig, jön a sértődés, meg a "te is csak egy szajha vagy, nem is kellesz, amúgy is dagadt vagy" szöveg. Én azt szeretném tudni, miért olyan nagy elvárás az hogy én mindig vele foglalkozzak? Ő miért sértődik be, ha egy ideig csak magamba el szeretnék lenni?
16/L
Köszönöm a válaszokat! :)
#5; csupán azért írtam mert amikor megsértődnek a fiúk ez a leggyakoribb dolog amit a fejemhez vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!