Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tarthatnám fenn a "tüzet"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tarthatnám fenn a "tüzet"?

Figyelt kérdés
Körülbelül három hete beszélek egy orosz lánnyal online, megtetszett, ráírtam. Egyetemista Magyarországon, jövő héten akartam találkozni vele, de 21-éig nagyon sok dolgozatot ír, azt mondta, nem hiszi, hogy nagyon tud majd írni. Kicsit aggódom, hogy mivel nem volt semmi komoly kapcsolat, meg találkozás, elvesztjük az érdeklődést. Eddig nagyon jól megvoltunk, majdnem minden nap beszéltünk.

2017. dec. 9. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig érdekled akkor ezután is érdekelni fogod csak nem ér rá, de ettől függetlenül nem fogod elveszíteni.
2017. dec. 9. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

Orosz lányok, amennyiben a jobbik eset igen megtudják szeretni az embert elvileg, bár tapasztalatom nincs, csak orosz nevű lányokkal, de az totál más ugye.

Mert nekem 2. nevem Benjámin, s az elég gyakori, mint itt a kérdések.

No kérlek, írj neki hosszabb leveleket, idézz 1-2 dolgot Puskin-tól, vagy bármelyik másik nagy írótól, meg hát zeneszerző sincs kevés.

Vagy épp festő, én azokat betéve tudom mind.

Alexei Savrasov-tól ha küldesz neki egy festményt és mellé írod, hogy régóta álmodsz az orosz télről, akkor tuti, hogy ott akkora láng gyullad, hogy még a dácsádat is leégeti.

2017. dec. 9. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
37%

Amúgy pont ma szereztem be egy újabb Csajkovszkij-t, küldhetsz neki ilyesmit is ha szereted a komolyzenét.

Meg van pár olyan Puskin versem is, amelyek jól körülírják az orosz vidéket és nagyon líraiak, de neten sehol se találtam őket, csak régi verseskötetekben, így leírtam magamnak őket.

Ha kell pár és vállalod a fordítást, mert nekem az orosz nem megy, akkor átküldhetem.

Biztos örülne neki, főleg ha itt tanul Magyarországon, honvágya bárkinek lehet.

2017. dec. 9. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd 21.-e után újra beszélni fog veled, a helyedben tanácsolnám neki hogy ne rád, hanem a tanulásra összpontosítson. Tudom, egy kicsit idiótán hangzik, de ha értelmes, akkor leszűri, hogy csak jót akarsz neki.
2017. dec. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!