Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok, megcsal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, megcsal?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy nekem képernyőcserén volt a telefonom, és ugye nem voltam elérhető. Csak az iPad-emen amin köztudottan csak Snapchat van meg ilyen hülyeségek. Minden jó volt snapen beszélgettem emberekkel, csak hogy egyszer rám írt az egyik legjobb barátnőm hogy a barátom egy lánnyal live-ol instán. Én meg mondtam hogy ok, sok lány barátnője van. Erre meg elmesélte hogy a lány össze vissza ölelgette, a barátom meg nem csinált semmit, lehet azért mert nincs is köztük semmi vagy nem akarja hogy megtudják hogy kavarnak. Nagyon félek,ti mit gondoltok?

2017. dec. 9. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az iPad-emen amin köztudottan csak Snapchat van "

Nem lepődnék meg, ha megcsalna.

2017. dec. 9. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem bízol barátodban, ne csak képernyőt cserélj!

Mindkettőtöknek jobb lesz mérgező kapcsolaton kívül lenni.

.

Attól teszed függővé, mit gondolok a többiekkel együtt?

Minden vele kapcsolatos dolgot itt fogsz eldönttetni?

2017. dec. 9. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Drága kèrdező! Nem akarlak bántani, de nagyon naív ès fiatal lehetsz. Sokat kell még tanulnod a fiúkról! Az esetedhez kèt főszabályt írnèk:

1. Soha ne járj olyan fiúval, akinek "sok lány barátnője van". Ők általában a legcsajozósabb, leghűtlenebb fajta.

2. Ha mégse tudsz ellenállni, győződj meg róla, hogy az összes "lánybarát" közül te vagy a legjobb csaj, mindegyik csúnyább, butább, kevésbé jó fej, mint te. Ha mègse lenne így, akkor meg fogadd el a megcsalást=vereség.

2017. dec. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!