Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok, megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt a párommal, én 16 ő 19 volt mikor osszejottunk. Mindkettőnknek a másik volt az első.

Pár hónapja úgy érzem, hogy furcsán viselkedik, esetleg megváltozott. Mintha néha szándékosan kerülne. Eddig mindig együtt töltöttük a születésnapi összejöveteleket a családban de legutóbb inkább elment a barátaival sörözni. Gondoltam ő is férfi, lehet megunta a folyamatos együttlétet (együtt elunk) és szeretne kimozdulni egy kicsit a barátaival.

Elég sokat kimaradozik mostanában, a munka után sem jön egyből haza. Ha megkerdezem merre járt mit sem törődve letudja egy "nagy volt a forgalom" vagy egy "tovább kellett maradnom" szöveggel, de nem hinném, hogy 4 órán keresztül nagy a forgalom mikor 25 percre lakik a munkahelyétől.

Mostanában sokat bujja a telefonját is pedig eddig nem szokta.

Olyan mintha valami baja lenne velem és amikor rakerdezek úgy csinál, mintha nem lenne így. De ekkor is úgy válaszol hogy már bocsánat a kifejezésért de le sem szarja amit mondok.

A nemi életünk is megváltozott. Eddig mindennap együtt voltunk (kivéve azokon a napokon), mostanában meg ha hetente 4x lefekszunk egymással akkor lehet hogy sokat mondok.

Nem érzem azt, hogy kívánna. Néha olyan mintha eroltetesbol menne bele, hogy jól van akkor tudjuk le aztán kész.

Szerintem felrelép valakivel.... :(

Mit gondoltok?

2017. nov. 27. 17:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá, hogy ma megprobalok vele leulni és beszélni erről, de az előzményekből kiindulva eléggé rossz vele beszélgetni. Nem válaszol nagyon semmire és két emberen múlik minden. Ha o esze ágában sem akar beszélni erről, vagy másról akkor nem fog. Nem tudom mit kellene tennem. Nagyon titkolózó lett és furcsa.

Már at futott az is a fejemben, talán magannyomozasban kellene részt vennem? De nem hiszem hogy abból bármi jó kisülne.. És a lelkiismeretemnek sem lenne túl jó, ha utána kutatnék..

2017. nov. 27. 17:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem megcsal
2017. nov. 27. 18:04
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Aki 8 ev utan is heti negyszer lefekszik veled, az nem csal meg :"D.
2017. nov. 27. 18:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs kizárva.
2017. nov. 27. 18:07
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
biztos megunt. nehogy azt hidd hogy egész életében csak téged fog megdönteni..
2017. nov. 27. 18:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem biztos,hogy megcsal,de benne van a pakliban.Elvégre ő már kezd eltávolodni tőled,elhidegült,rád unt.Kihűlt ez az egész kapcsolat.Megpróbálhatod felrázni valahogy,új külső,új image,új közös programok.Ha ez nem segít,én kicsit hátat fordítanék neki,magára hagynám,hogy lássam,hogy reagál erre.Ha ekkor is közömbös maradna,én raknék pontot a dolog végére,nem várnám meg,míg szeretője lesz.
2017. nov. 27. 18:20
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Lehet ti is épp úgy lesztek, mint egyik ismerősöm.. :D Azok is egymásnak az elsők voltak, majd a srác annyit volt szekálva a haverok által, h "egész életét leéli úgy, h 1 nőt döntött meg", vérszemet kapott és félre kefélt. :D Igaz, végül happy end lett a vége, mert fél éves szakítás után újra összejöttek és azóta házasok is.. :D
2017. nov. 27. 18:21
 8/18 anonim ***** válasza:
12%
Elsők voltatok egymásnak? Ép itt az ideje, hogy kipróbálja, másnak is az van a lába között, mint neked. Rá jön, nincs nagy különbség, vissza áll minden.
2017. nov. 27. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül gondolnám...
2017. nov. 27. 19:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Könnyű megunni a másikat, ha igazából egyikőtök sem tesz bele a kapcsolatba semmit. Nem arra gondolnék elsősorban, hogy megcsal, hanem hogy már nem szivesen van veled mert unja az egészet és téged sem szeret már. Ez van, ha egyértelműnek veszitek, hogy a másik veletek van és nem tekeritek a biciklit. Ha nincs tartalmas, minőségi együtt töltött idő, akkor előbb-utóbb valaki megunja.
2017. nov. 27. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!