Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, megcsal?
8 éve vagyunk együtt a párommal, én 16 ő 19 volt mikor osszejottunk. Mindkettőnknek a másik volt az első.
Pár hónapja úgy érzem, hogy furcsán viselkedik, esetleg megváltozott. Mintha néha szándékosan kerülne. Eddig mindig együtt töltöttük a születésnapi összejöveteleket a családban de legutóbb inkább elment a barátaival sörözni. Gondoltam ő is férfi, lehet megunta a folyamatos együttlétet (együtt elunk) és szeretne kimozdulni egy kicsit a barátaival.
Elég sokat kimaradozik mostanában, a munka után sem jön egyből haza. Ha megkerdezem merre járt mit sem törődve letudja egy "nagy volt a forgalom" vagy egy "tovább kellett maradnom" szöveggel, de nem hinném, hogy 4 órán keresztül nagy a forgalom mikor 25 percre lakik a munkahelyétől.
Mostanában sokat bujja a telefonját is pedig eddig nem szokta.
Olyan mintha valami baja lenne velem és amikor rakerdezek úgy csinál, mintha nem lenne így. De ekkor is úgy válaszol hogy már bocsánat a kifejezésért de le sem szarja amit mondok.
A nemi életünk is megváltozott. Eddig mindennap együtt voltunk (kivéve azokon a napokon), mostanában meg ha hetente 4x lefekszunk egymással akkor lehet hogy sokat mondok.
Nem érzem azt, hogy kívánna. Néha olyan mintha eroltetesbol menne bele, hogy jól van akkor tudjuk le aztán kész.
Szerintem felrelép valakivel.... :(
Mit gondoltok?
Gondoltam rá, hogy ma megprobalok vele leulni és beszélni erről, de az előzményekből kiindulva eléggé rossz vele beszélgetni. Nem válaszol nagyon semmire és két emberen múlik minden. Ha o esze ágában sem akar beszélni erről, vagy másról akkor nem fog. Nem tudom mit kellene tennem. Nagyon titkolózó lett és furcsa.
Már at futott az is a fejemben, talán magannyomozasban kellene részt vennem? De nem hiszem hogy abból bármi jó kisülne.. És a lelkiismeretemnek sem lenne túl jó, ha utána kutatnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!