Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok, megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt a párommal, én 16 ő 19 volt mikor osszejottunk. Mindkettőnknek a másik volt az első.

Pár hónapja úgy érzem, hogy furcsán viselkedik, esetleg megváltozott. Mintha néha szándékosan kerülne. Eddig mindig együtt töltöttük a születésnapi összejöveteleket a családban de legutóbb inkább elment a barátaival sörözni. Gondoltam ő is férfi, lehet megunta a folyamatos együttlétet (együtt elunk) és szeretne kimozdulni egy kicsit a barátaival.

Elég sokat kimaradozik mostanában, a munka után sem jön egyből haza. Ha megkerdezem merre járt mit sem törődve letudja egy "nagy volt a forgalom" vagy egy "tovább kellett maradnom" szöveggel, de nem hinném, hogy 4 órán keresztül nagy a forgalom mikor 25 percre lakik a munkahelyétől.

Mostanában sokat bujja a telefonját is pedig eddig nem szokta.

Olyan mintha valami baja lenne velem és amikor rakerdezek úgy csinál, mintha nem lenne így. De ekkor is úgy válaszol hogy már bocsánat a kifejezésért de le sem szarja amit mondok.

A nemi életünk is megváltozott. Eddig mindennap együtt voltunk (kivéve azokon a napokon), mostanában meg ha hetente 4x lefekszunk egymással akkor lehet hogy sokat mondok.

Nem érzem azt, hogy kívánna. Néha olyan mintha eroltetesbol menne bele, hogy jól van akkor tudjuk le aztán kész.

Szerintem felrelép valakivel.... :(

Mit gondoltok?

2017. nov. 27. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is...

De ezt erezned kene amikor együtt vagytok, én is éreztem es mondtam is neki.

2017. nov. 27. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Elképzelhető. Ennek már semmi értelme. Csak te harcolsz ezért a kapcsolatért.

Engedd el! Fiatal vagy még. Majd jön valaki, aki téged szeret.

2017. nov. 28. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Szokd meg, ilyenek a férfiak. Mind hűtlen lesz egy idő után . És csodálkoznak, hogy sokuk csak a pénzükért van velük...
2017. nov. 28. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Sok nő *
2017. nov. 28. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ott a pont! Fizessen ha már más punci kell neki.

2017. nov. 28. 17:51
 16/18 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy egyre több dolog mutat arra, hogy félrelép :)

Mi nem szoktunk óvszert használni, mert gyógyszert szedek és tudtommal a párom utalja viselni de ma viszont mégis egy csomag óvszert találtam a birtokában :) Nem hinném, hogy nekem szánta. Mindenesetre furcsa és nagyon rossz érzés. Gyanítani, hogy a társad megcsal nem kellemes.

2017. nov. 29. 21:16
 17/18 Unikornispata válasza:
8 év után az ember már nem szexel mindennap.16-19 évesen volt idő rá,24-27 évesen már több a teendő,nincs erre mindig idő...Az viszont elgondolkodtató,hogy most nyolcszor annyi időbe telik neki hazamenni...Próbálj nyitott szemmel járni,és felkészülni lelkiekben.Reméljük,nem ez van a dolog mögött.Egészsége rendben van?
2017. dec. 10. 17:40
 18/18 Unikornispata válasza:
Most láttam az utolsó kommentedet. Itt az idő rákérdezned!
2017. dec. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!