Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek normális ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha az anyós beleköt mindenbe?

Figyelt kérdés
ket eve vagyok együtt a párommal 18 éves vagyok ő 19 de még otthon lakunk, viszont sokat vagyok a barátomnál heti 4-5 2-szer otthon álltalában náluk vagyunk mert itt a párom jobban szeret lenni maguknál mindig segítek rendet teszek mindenhol adok pénzt is havonta az anyósomnak de valamiért mindig amikor itt vagyok úgy érzem nem lát szívesen még is úgy próbálja csinálni mintha normális lenne velem az a tipikus ordibál beszól " a zacskós papírokat nem akarom meg látni bent a szobába pedig eszembe jutott volna kidobni nelkule is direkt úgy mondta, hogy én halljam nem tudom mit csináljak van mikor vacsoránál alig megy le egy falat kaja de magamba tuszkolom meg van egy húga van mikor nem is köszön de mikor adok valamit jó vagyok szerintetek mit csináljak? Most is csak fekszek a szobába a es tökre rosszul esik ahogy banik velem barátom kb ezt észre sem veszi kerlek titeket ertelmes választ írjatok
2017. dec. 5. 19:05
 1/2 anonim válasza:
Milyen anyós? Férjhez mentél?
2017. dec. 5. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
#1-es ne értetlenkedj, szokták így mondani, nekem is a nővérem még nem házasodott össze a barátjával mégis sógornak hívom.
2017. dec. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!