Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarunk? (Tobbi lent)
Sziasztok
15 eves vagyok es van egy legjobb fiu havarom (o 16) ... vele bermurol nyiltam szoktunk beszelni igy a szexualitasrol is... gyakran mondja h annak ellenere h baratok vagyunk o ugy is nez ram igy sokszor mondja is h “istenem miert van ilyen jo alakod/segged/melle” stb... volt h mondta h meg is fogna stb.. aztan nemreg bevallotta h o tobbkent szeret engem mint legjobb barat.. en viszont nemtudom eldonteni h mit erzek.. mert nagyon szeretem haverkent kapcsolatban nemtudom meg egyenlore elkepzelni... viszont egy ket kisebb olyan dolgot mar kepzeltem vele (tapi stb) .. ezek mind jol esnenek tole.. o varja a valaszom h en mit erzek de nemtudom h ezt h mondjam el neki (most nyilvan igy nem akarom h hat ize nem tudom kapcsolatkent elkepzelni de azert kavarhatnank) gondoltam mar arra is h talan o is csak egy kis baratsag extrakkal akart de mindig racafolt es mondta h kapcsolatot szeretne tolem! Valakivel hasonlo volt mar? H beszeljem ezt mrg vele? Privatokat is elfogadok!
“istenem miert van ilyen jo alakod/segged/melle”
Én ebből pont hogy azt szűrtem le, hogy csak arra kellesz neki.
Velem Detó ez volt. Csak én német mondtam. Azóta is bánom. :( Lehet még mindig vele lennék ha igent mondtam volna a kapcsira.
Szóval ne hagyd ki a lehetőséget.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!