Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exem?
Sziasztok! Nagyon szeretném visszakapni a pasim(ő 16, én 15), 3 hónapot voltunk együtt, távkapcsolatban, minden hétvégén találkoztunk, két napot, viszont most volt egy olyan, hogy 3 hétig nem láttuk egymást, és mielőtt találkoztunk volna, a semmiből szakított velem, hogy ő már nem szeret annyira és nem igazán bírja a távot.
Szerintetek mit tegyek? Hogyan szerezzem őt vissza? Nagyon szeretem és nagyon hiányzik, mit tegyek?
Szia.
Nem akarok bunkó lenni stb, ezt előre lefixáljuk!
(Még fiatal vagy, nem való a távkapcsolat neked. Bár szerintem a távkapcsolat alapból hülyeség. Én nem bírnám ki semmiképp sem. 3 hónapot se bírnék. Valószínűleg a srác is emiatt próbál mást keresni, téged feledni, hanyagolni az egészet.
Távolság szépen megesz mindent.(Oké, hogy megoldható, de van egy pont mikor elég. Mikor nem tudsz menni egy hónapig hozzá.)
Nem csak tapasztalat nélkül írom a mondataim.
Nyáron én is ismerkedtem egy lánnyal, vicc az volt az egészben, hogy szomszéd településen lakik, de 2 hónap alatt 5x találkoztunk, pedig én hívtam mindig. Nem rajtam múlott. Meg voltam zöldülve, hogy nem láthattam. )
A kérdésre váalszolva: Nem tudod visszaszerezni, mivel nem rajtad múlik az egész sajnos. Egy kapcsolathoz kettő ember kell.
Ha ő szakított akkor gondolom nem véletlenül tette. Az okok közé tartozhat az is amit az előzőekben írtam zárójelben. Nem lát téged, távolság, ritkán találkoztok.
Vagy csak amikor nem találkoztatok aközben rájött, hogy semmi értelme az egésznek és nem szeret téged.
Bár kívánom, hogy ne legyen igazam, egyszer újra együtt legyetek.
Ha nem lesztek együtt akkor legalább annyi, hogy lesz tapasztalatod, hogy milyen a távkapcsolat. Legközelebb ne vágj bele szerintem.
20/F
Nem azt kérdeztem, hogy miért nem jó a távkapcsolat...
Azt kérdeztem, mit tegyek hogy újra együtt legyünk.
Az meg válasz hogy hagyjam
Nem kell vergődni, mert valaki leíra a véleményét aki talán reálisan gondolkodik. Majd 5 év múlva másképp látod az életet!
És igen válasz az, hogy hagyd. Úgy se lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!