Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért félek ennyire attól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire attól, hogy elveszíthetem?

Figyelt kérdés
A barátommal csak másfél hete jöttünk össze, nyár óta találkogattunk, és én nagyon beleszerelmesedtem. Úgy látom rajt hogy ö is hasonlóan érez, kedves figyelmes velem, még sosem bántott meg. Ha vele vagyok érzem mennyire oda van értem, elég sokat is találkozunk szerencsére. Mégis minden egyes nap arra kelek, hogy arra gondolok csak ma nehogy elveszítsem. Félek hogy megun, vagy csak jön neki más, egyfolytában ezek kattogok, az elsö csók óta. Szerintem ez már beteges, neki még nem beszéltem erröl :( mitöl van ez? Néha már sirhatnékom van.
2017. dec. 4. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden rendben van a kapcsolatotokban?

Egyik baratnomnek azert volt ilyen erzese mert mindig bebeszelt maganak valamit hogy a fiu titkol valamit meg hasonlok.

Kozben meg semmi.

De probalj beszelni vele errol,biztos megtudjatok oldani eggyutt :)

2017. dec. 4. 14:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Minden rendben, sose veszekszunk, nem gondolnám hogy titkol valamit.

Eszembe se jut ez !! :)

2017. dec. 4. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Félsz megélni az örömöt, mert tudod hogy egyszer minden véget ér, jelen lelkiállapotodban pedig úgy vagy vele, hogy tartson ez a helyzet minél tovább. Talán ez lehet a probléma. Szerintem ez sok emberrel előfordul, nem csak párkapcsolat terén. A siker is lehet frusztráló, nem minden helyzetben könnyű kezelni. Bátornak kell lenned, engedd el a görcsölést hogy mi lesz ha esetleg vége szakadna. Nem dől össze a világ akkor sem, minden menni fog tovább. Több "Igazi" is van a világban, szóval lazíts a gyeplőn, és érezzétek jól magatokat, amíg tart a dolog, ragaszkodás és túlzott beleélés nélkül. Igen, előbb utóbb vagy ráuntok egymásra, vagy közbejön valami, de ha már most ezen kattogsz, az meg is fogja mérgezni a kapcsolatotokat, és önbeteljesítő jóslattá válhat. Végszóként: gyűjts önbizalmat, merd jól érezni magad a sráccal, gyűjtsetek élményeket, formáljátok egymás személyiségét, világnézetét. Sok örömteli percet kívánok
2017. dec. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!