Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy érzelem nélkül jártatok valakivel?
Én az érzéseimet nem nagyon megkülönböztetni szóval nem tudom. Szerintem az elején nem nagyon szerettem a barátomat csak kedveltem de már biztosan hogy szeretem.
Amugy nem szeretek egyedül lenni szóval szerintem ha nem szeretném is vele lennék. Tudom nem szép dolog de néha magunkra is kell gondolni nem?
Volt már, azóta is van miatta bűntudatom, nem bántottam meg meg semmi, de picit rossz, hogy átvertem.
Olyan is volt már, hogy irántam nem érzett semmit az egyik exbarátnőm, de ő el is mondta, és emlékeztem milyen rossz érzés volt (még annak ellenére is, hogy mentális betegség miatt nem tudott érezni exem) emiatt nem mondtam el a következőnek.
Igen ... szerelmi banatom volt 2 het utan megmondtam neki hogy csak baratkent tekintek ra.
Buntudatom volt. De igazabol o az egyetlen exem akivel barati viszonyba vagyok es beszelek vele ha osszefutunk az utcan :)
Persze!
Többször előfordult , hogy az anyósommal jártunk a piacra.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!