Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lanyok! Kinek van barátja? Akinek van a szüleid mit szóltak hozzá? És mióta vagytok együtt?
Köszi a válaszokat
Ment a zold kezecske😚
Én már nem 14 vagyok, de volt 14 évesen egy 16 éves barátom.
Elmondtam a szüleimnek, és amikor már jártunk egy-két hónapja, be is mutattam. Aranyosak voltak vele, beszélgettek, kedvelték is. Annyit kértek, hogy ne legyek meggondolatlan, ne csináljunk hülyeséget, amíg nem érzem magam elég érettnek.
Off:
Én az első válaszoló vagyok. Egy teljesen egyszerű, a kérdés lényegére térő választ adtam. Semmi utalást arra, hogy szeretnék-e barátot, stb.
És a szomorú helyzet, az hogy több privát üzenetet kaptam nem csupán arról, hogy szeretnék-e fiút, mert ő szívesen lenne az, hanem a második mondat már a szexuális *egyébként nem létező* életemre volt kíváncsi.
Eléggé elszomorító ez a helyzet, hogy vannak olyan (feltehetően idősebb) emberek akik itt akarják megtalálni, ilyen módszerekkel a "boldogságot"...
Én 13 éves vagyok,de azért válaszolok :D
Nekem sincs barátom.
Igen, nekem is küldözgetik a srácok hogy nem akarok-e kavarni velük. NEM.
Amúgy kedves kérdező, ha neke van egy barátod, aki nem sokkal idősebb, nyugodtan említsd meg a szüleidnek!
2#-es vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!