Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem rendszerető a barántőm?
2 éve élek együtt barnátnőmmel, harmonikus kapcsolatban. Nagyon szeretjük egymást és ezt mindig kifejezzük egymásnak. A gond ott van hogy nem rendtisztelő én pedig az vagyok. Amit megfog elvesz, azt mindig ott hagyja és nem rakja el. Azt hittem eleinte hogy ez csak párszor fog előfordulni, de sajnos már mindennapi dologgá vált. Én fősulizok és nincs időm még főzés mellett rakodni is a hülyeségeit. Segiteni akarok neki a háztartásban, nem teszek különbséget férfi és női munkában. Beszélgetéssel annyit értem el hogy egy szépen kitakaritott lakással várt aztán minden folytatódott elölről. Azt is megprobaltam ha nem rakodok el- az történt hogy besokalt a saját bordelétől, hogy miért kell nekünk ekkora koszban élnünk, és olyankor nem lehet hozzászólni. Kétségbe vagyok esve mert nagyon rendes aranyos lány imádom őt de nem tudom mit tegyek komolyan. Mit gondoltok, mit kéne tennem?
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!