Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek van vele valami gond?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van vele valami gond?

Figyelt kérdés

A barátom 18 éves, én 14 vagyok. Nemsokára beszeretném mutatni anyuéknak. De ha jönne hozzánk akkor fél napot itt lenne aminek nagyon örülök^^

Szerintetek ez gond lenne?

2017. nov. 22. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi ebben a gond?
2017. nov. 22. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
osztálytársaim egyből minden dolgot félreértettek. De mondtam nekik hogy semmi olyan nem lesz.. és mondták hogy még halogassam a bemutatást mivel csak 1x találkoztam a barátommal.
2017. nov. 22. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja hogy 1x találkoztatok? Hát ez így tényleg elég húzós. De ne foglalkozz mások véleményével, ha neked ez így nem túl gyors, akkor hajrá. Csak ne feküdj le vele.
2017. nov. 22. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

neem nem fekszem le vele

semmi képp

2017. nov. 22. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor jó :D Csináld, amit jónak gondolsz, sok sikert! :)
2017. nov. 22. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

14 évesen nem kéne ismerkedned ilyenekkel.

csak kihasználja hogy naív vagy a háttérben meg másokkal is kamatyol. gondolom.... vagy csak én szívtam így meg? naaa mindegy...

2017. nov. 22. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:

nem

nincs neki senki mas

meg o nem olyan h jaajj fekudjunk mar le..

turelmesen var:)

2017. nov. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!