Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakarok fekudni a pasimmal, de nem merem neki elmondani mert nem tudom h mi lenne a reakcioja. H mondjam el neki?
A mostani időkben, mikor szinte végigsöpör az egész (fejlett) világon a nők molesztálási, zaklatási, abúzusi ügyeivel kapcsolatos kérdés, én a helyedben igenis megbeszélném vele.
Lassan ott tartunk ezen ügyek miatt, hogy szinte írásos beleegyezést kell kérniük a férfiaknak, ha ágyba akarnak bújni egy nővel. Szerződésekhez hasonlóan pontokba kell szedni, mit lehet és mit nem lehet az udvarlás közben, illetve szexuális kapcsolat folyamatában.
A problémát többek között az okozza, hogy ami egyik nőnek tolakodás, az másiknál még nem számít annak. Hajszálvékony vonal válassza el a zaklatást a megfelelő udvarlástól. A férfiak borotvaélen táncolnak!
Ugyanaz a férfi egyik nő szemében tolakodó, a másik szemében túlzottan tutyimutyi. Nem vagyunk egyformák! Sem a nők, sem a férfiak.
A párkapcsolatban (még, ha az elején tart) a kommunikáció nagyon sokat segít!
A ráutaló magatartást el kell felejteni, a kimondott szó egyértelműsíti a helyzeteket...
Manapság még hozzátenném: az írásos forma pedig mentesít a későbbi problémáktól.
(Régen a párkapcsolatok írásos formáját úgy hívták: házasságkötés. Ha végiggondoljátok evvel védtek ki sok kapcsolati vitakérdést.)
Mond meg neki, vagy kezdeményezz te. Nem egy atom fizika.
Vagy talán túl kényelmetlen a kezdeményező szerepében lenni és félsz hogy elutasít?
Sírj nekem egy folyót, a férfiaknak már évszázadok óta túl kell tenniük magukat az ilyen nehézségeken. Most van lehetőséged arra hogy kipróbáld, és meglásd milyen abszurd dolgot vársz el tőle.
"az írásos forma pedig mentesít a későbbi problémáktól"
A beleegyezés bármikor visszavonható; nem lehet érvényes szerződést kötni arra, hogy a szexuális tevékenység bármilyen formájába beleegyezik valaki _előre_. Legalább is Észak-Amerikában ez a (jogi) helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!