Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem gaznak, ha az a fiu aki megkerdezi h van-e gepem elmondani h nincs? Es ettol felek h esetleg emiatt kevesebb az eselyem nala vagy nemtudom
Figyelt kérdés
Kerlek normalis valaszokat irjatok🙏🏿2017. ápr. 14. 17:51
1/7 anonim válasza:
Bocsi, de nem bírom ki hogy ne mondjam, hogy helyesírás pls.
Amugy ettől ha kevesebb esélyed lesz nála vagy ilyesmi akkor az a srác olyan is.
És ha így lenne ne érdekeljen.
2/7 Párnahuzat válasza:
lol
ha én kiszemeltemnek nem lenne, vennék neki :D
3/7 anonim válasza:
Hát, nekem van gépem, de a mobilnet drága.
4/7 AdventurerTomcs válasza:
Van géped?
Nincs, nekem életem van!
Cancer uuuuuu
5/7 anonim válasza:
Nekem sincs gépem. Amire nem tellik, arra nem tellik. Ha normális, akkor úgy fog szeretni, ahogy vagy. Igen, és mégha géped sincs.
6/7 anonim válasza:
Dehogy, több lányt is ismerek akinek nincsen gépe, de ettől nem érzem őt kevesebbnek.
Sőt, informatikusnak tanulok mégis csak egy éve van meg az első gépem :D
Mindent ellehet telefonon is intézni..
17/F
7/7 anonim válasza:
Nekem meg gépem van, de telefonom nincs xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!