Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütottem a barátnőmet, bűntudatom van, talán vissza is akarom még őt kapni, azok után amit tett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel ma szakítottunk sajnos. Nem csalt meg konkrétan, de kiderültek dolgok. Elkezdett más fiúkkal beszélgetni, sajnos miattam, mert elkezdtem betegesen feltekenykedni a keringős párjára - mint kiderült fölöslegesen. Azt állítja, hogy nem akar semmit attól a 2 fiútól, akivel beszélget, csak jól esik neki, hogy valaki figyel rá, mert nekem az utóbbi 2 hétben a féltékenység elvette az eszem és csak vitáztam vele szinte mindig. És annyira "jelentéktelen" abból a 2 fiúból az egyik neki, hogy mikor nemrég megfogta a csávó a barátnőm (vagyis már nem az :'( ) seggét akkor még furcsán nézett, de mára már annyira elvannak hogy még becezgetik is egymást. Barátnőm messengeren a csavót már elnevezte Daniellonak (daninak hívják). Viszont továbbra is azt állítja, hogy nem akar ettől a gyerektől semmit. Érdekes... Mikor kérem, hogy akkor ha nem jelent neki semmit, törölje ki a becenevet (ezzel azt akarom hogy a csávó vegye észre magát, de ezt nem mondom a barátnőmnek) de ő azt mondja, minek törölje, már úgyis mindegy, nem vagyunk együtt. Emellett a másik csávó egy régebbi exe, aki mellesleg nekem valamelyest haverom is... Nem érti a barátnőm mit akar tőle a csávó, mert olyanokat irkál neki, de azért elbeszélget vele. Az üzeneteket pedig nem akarja elküldeni nekem, sem mikor együtt voltunk (mert már akkor is tudtam az egyikről, a masikra még csak nem is gondoltam) sem utána nem akarta. Sajnos mikor kiderült ez a sztori teljes egészében, kétszer pofon vágtam barátnőmet, amit tiszta szívemből bánok, azt mondja jogos volt, de nem kellett volna, én is ezt vallom. Régen megbeszéltük hogy bármilyen csávó ír neki, vagy nekem csaj, szólunk róla, ehhez én tartottam magam, mindig szóltam és elküldtem az üzenetet neki, hogy még véletlenül se legyen féltékeny, ő pedig most eltitkolta. Régen elküldte az üzeneteket, ha kértem, bár néha nehézkesen, most pedig a világért sem lehetett kiszedni belőle. Sajnos már egy kis ideje azt érzem, hogy megváltozott valami rajta, de régebb óta érzem ezt, mint ahogy a feltekenykedes bennem elkezdődik, viszont az utóbbi napokban még jobban ezt éreztem, eléggé elszigetelte a dolgait tőlem, többször azt mondta semmi közöm hozzá. Azt állítja, megcsalás nem történt senkivel, azt hiszem el is hihetem neki, de azért szerintem már képes lenne rá. Viszont nehezen szakad el tőlem, mert ma bebizonyosult, hogy nem bírja elfelejteni az emlékeket, és meg mindig kötődik hozzám, de az ütés is megmaradt benne és az is, hogy elhanyagoltam. Az ütés bennem is megmaradt, de az is, hogy neki szerintem már más kell és hogy ezeket tette. Azt hiszem, kezdek rájönni, hogy én martam el saját magamtól és ő is ezt mondja, igaza lehet (más is mondta, hogy el fogom marni) de én két hete vagyok ilyen betegesen feltekeny a szalagavató miatt, de ő a kapcsolatunk elején szintén ugyanolyan feltekeny volt, mint most én. Már idegesített is, de én hónapokig bírtam, semmit nem csináltam, csak vitaztunk emiatt párszor, de én 2 hete csinálom, ő meg máris másnál vígasztalódna, mert hogy az törődik vele. Sajnos régen szeretett csavózni, de mellettem nagyon megragadt, én vagyok a második komoly kapcsolata. Most ő maga látja be, hogy nem tudja mit tegyen, ez őt is bántja, de ő egy "r*b*nc" nem tud megragadni egynél, és most újra elkezdett másfele nézelődni. Nagyon bán mindent és esküszik, hogy nem csalt meg, de valamiért mégis máshoz kezd fordulni, bár azt állítja nem akar tőlük semmit. Emellett ő fültagitot akart magának a kapcsolatunk eleje óta, már így ismetem meg, hogy ő ezt csinálta, csak még kicsi volt a lyuk, ezért sokáig nem tudtam. Végül addig győzködtem, míg megígérte, hogy nem csinálja (a családja sem akarja hogy csinálja). Ma, mikor mindent őszintén elmondott, kiderült, hogy azt hiszem szeptember vagy október óta már titokban tágítja, jelenleg 5mm-nél jár. Abban állapodtunk meg hogy egy ilyen hamis tágítót tesz be a fülébe, ami egy sima fülbevaló, csak olyan mint egy fültagito, de mégsem. Abban a hitben éltem végig, hogy úgya úgy ez a fake plug van a fülében, míg nem kiderült, hogy már olyan másfél hónap alatt 5mm-re sikerült tágítania, mindezt úgy, hogy nap mint nap átvert ezzel, pedig tudta hogy gyűlölöm ezt a dolgot, és gond nélkül a szemembe mert nézni. Köszönöm a válaszokat! 17L 20F2017. nov. 14. 00:28
21/22 anonim válasza:
"talán vissza is akarom még őt kapni, azok után amit tett"
Fordítva ülsz a lovon!
Ő kapta a fülest tőled, nem pedig fordítva!
Ha a pofon után visszafogadna, te lennél a legszerencsésebb, hogy ilyen buta csajod van.
22/22 A kérdező kommentje:
Nem kellene lebutázni.... Jelenleg nem vagyunk együtt, de napi szinten beszélünk, békés hangulatban, de az ütést továbbra sem felejtette el, nem is várom ezt, szeretjük egymást és reménykedem, hogy még lehet valami köztünk, de egyenlőre csak barátok vagyunk. Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 20. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!