Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megütottem a barátnőmet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütottem a barátnőmet, bűntudatom van, talán vissza is akarom még őt kapni, azok után amit tett, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel ma szakítottunk sajnos. Nem csalt meg konkrétan, de kiderültek dolgok. Elkezdett más fiúkkal beszélgetni, sajnos miattam, mert elkezdtem betegesen feltekenykedni a keringős párjára - mint kiderült fölöslegesen. Azt állítja, hogy nem akar semmit attól a 2 fiútól, akivel beszélget, csak jól esik neki, hogy valaki figyel rá, mert nekem az utóbbi 2 hétben a féltékenység elvette az eszem és csak vitáztam vele szinte mindig. És annyira "jelentéktelen" abból a 2 fiúból az egyik neki, hogy mikor nemrég megfogta a csávó a barátnőm (vagyis már nem az :'( ) seggét akkor még furcsán nézett, de mára már annyira elvannak hogy még becezgetik is egymást. Barátnőm messengeren a csavót már elnevezte Daniellonak (daninak hívják). Viszont továbbra is azt állítja, hogy nem akar ettől a gyerektől semmit. Érdekes... Mikor kérem, hogy akkor ha nem jelent neki semmit, törölje ki a becenevet (ezzel azt akarom hogy a csávó vegye észre magát, de ezt nem mondom a barátnőmnek) de ő azt mondja, minek törölje, már úgyis mindegy, nem vagyunk együtt. Emellett a másik csávó egy régebbi exe, aki mellesleg nekem valamelyest haverom is... Nem érti a barátnőm mit akar tőle a csávó, mert olyanokat irkál neki, de azért elbeszélget vele. Az üzeneteket pedig nem akarja elküldeni nekem, sem mikor együtt voltunk (mert már akkor is tudtam az egyikről, a masikra még csak nem is gondoltam) sem utána nem akarta. Sajnos mikor kiderült ez a sztori teljes egészében, kétszer pofon vágtam barátnőmet, amit tiszta szívemből bánok, azt mondja jogos volt, de nem kellett volna, én is ezt vallom. Régen megbeszéltük hogy bármilyen csávó ír neki, vagy nekem csaj, szólunk róla, ehhez én tartottam magam, mindig szóltam és elküldtem az üzenetet neki, hogy még véletlenül se legyen féltékeny, ő pedig most eltitkolta. Régen elküldte az üzeneteket, ha kértem, bár néha nehézkesen, most pedig a világért sem lehetett kiszedni belőle. Sajnos már egy kis ideje azt érzem, hogy megváltozott valami rajta, de régebb óta érzem ezt, mint ahogy a feltekenykedes bennem elkezdődik, viszont az utóbbi napokban még jobban ezt éreztem, eléggé elszigetelte a dolgait tőlem, többször azt mondta semmi közöm hozzá. Azt állítja, megcsalás nem történt senkivel, azt hiszem el is hihetem neki, de azért szerintem már képes lenne rá. Viszont nehezen szakad el tőlem, mert ma bebizonyosult, hogy nem bírja elfelejteni az emlékeket, és meg mindig kötődik hozzám, de az ütés is megmaradt benne és az is, hogy elhanyagoltam. Az ütés bennem is megmaradt, de az is, hogy neki szerintem már más kell és hogy ezeket tette. Azt hiszem, kezdek rájönni, hogy én martam el saját magamtól és ő is ezt mondja, igaza lehet (más is mondta, hogy el fogom marni) de én két hete vagyok ilyen betegesen feltekeny a szalagavató miatt, de ő a kapcsolatunk elején szintén ugyanolyan feltekeny volt, mint most én. Már idegesített is, de én hónapokig bírtam, semmit nem csináltam, csak vitaztunk emiatt párszor, de én 2 hete csinálom, ő meg máris másnál vígasztalódna, mert hogy az törődik vele. Sajnos régen szeretett csavózni, de mellettem nagyon megragadt, én vagyok a második komoly kapcsolata. Most ő maga látja be, hogy nem tudja mit tegyen, ez őt is bántja, de ő egy "r*b*nc" nem tud megragadni egynél, és most újra elkezdett másfele nézelődni. Nagyon bán mindent és esküszik, hogy nem csalt meg, de valamiért mégis máshoz kezd fordulni, bár azt állítja nem akar tőlük semmit. Emellett ő fültagitot akart magának a kapcsolatunk eleje óta, már így ismetem meg, hogy ő ezt csinálta, csak még kicsi volt a lyuk, ezért sokáig nem tudtam. Végül addig győzködtem, míg megígérte, hogy nem csinálja (a családja sem akarja hogy csinálja). Ma, mikor mindent őszintén elmondott, kiderült, hogy azt hiszem szeptember vagy október óta már titokban tágítja, jelenleg 5mm-nél jár. Abban állapodtunk meg hogy egy ilyen hamis tágítót tesz be a fülébe, ami egy sima fülbevaló, csak olyan mint egy fültagito, de mégsem. Abban a hitben éltem végig, hogy úgya úgy ez a fake plug van a fülében, míg nem kiderült, hogy már olyan másfél hónap alatt 5mm-re sikerült tágítania, mindezt úgy, hogy nap mint nap átvert ezzel, pedig tudta hogy gyűlölöm ezt a dolgot, és gond nélkül a szemembe mert nézni. Köszönöm a válaszokat! 17L 20F

2017. nov. 14. 00:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Valld be, hogy neked semmi mas nem szamit, csak hogy minel jobban leuralj valakit, bekorlatozz. Jobban teszi ez a lany, ha olyan messzire fut toled, amennyire csak tud. Az ilyenekbol lesznek a legdurvabb bantalmazo kapcsolatok. Nyakig belemaszol a maganszferajaba. Egy normalis kapcsolatban nem nezegetjuk a masik telefonjat, uzeneteit, nincs olyan, hogy engedem-nem engedem, hogy evvel beszelhetsz, avval nem, olyan meg vegkepp nincs semmilyen korulmenyek kozott, hogy megutom. Aki egyszer megteszi, az maskor is meg fogja. Az, hogy kapcsolatban vagy valakivel, nem jelenti, hogy a tulajdonodda valik. Ez csak annyit jelent, hogy egyenrangu felekkent megosztjatok egymassal a szabadidotok egy reszet amig jol esik mindkettotoknek, nemi erzelmi alappal. Semmi tobbet. A helyedben egy jo pszichologushoz vennem az iranyt es amig nem jon helyre a fejem nagy ivben elkerulnem a lanyokat. Sajat erdekedben esel az ovekeben is, mert csak ido kerdese, hogy mikor durran el az agyad ugy, hogy teljesen elveszted a kontrollt es esetleg komoly serulest okozol valakinek, vagy lelkileg teszed tonkre az uralkodasoddal. Ez a viselkedes a ciganysoron elfogadott, kulturkorben nem.
2017. nov. 14. 10:59
 12/22 anonim ***** válasza:
10%

Valamit valamiert...ha megcsalt akkor ügyes vagy hogy ment a pofon legalabb te megtetted igy tovabb.

De borzaszto unalmas a leirasod haver el se olvastam vegig

2017. nov. 14. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Olvashatatlanul hosszan leírod, hogy hiába kapott két sallert barátnőd, mégsem lett bújósabb, mégsem mondja, hogy ezért jobban szeret.

Egyáltalán milyen választ vársz kérdésedre(?)?

.

"fültagitot akart magának a kapcsolatunk eleje óta"

Aztán, hogy megismerkedtetek, elvártad, hogy rőgtön, a te akaratodra lemondjon Isten tudja mióta dédelgetett álmáról. Te miről mondtál le megtartása érdekében?

.

A harmadik évezredben járunk, a huszoegyedik században, Europában.

A nő már nem a mellékesen a házimunkát is elvégző szexuális tárgy. Késében vagy.

.

A féltékenységről:

nem más, mint a bizalom és önbizalom hiánya.

Ha olyasmiért féltékenykedsz, amit nem tett meg, örülj, ha egyster aztán megteszi, csupán azért, hogy kedvedre tegyen: bizonyítsa, igyzad van!

2017. nov. 14. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Remélem Neked is,barátnődnek is lesz annyi lesze,hogy ezt nem folytatjátok,engedjétel el egymást,éljétek az életeteket külön,hidd el ez a legjobb döntés! Nenm illetek egymáshoz,azonkivül még fiatalok vagytok,ilyenkor kell élni,tapasztalatokat gyűjteni,nektek még nem való ez a komolya kapcsolat,Te is éretlen,önbizalomhiányos,ezáltal féltékeny vagy. Egy kis önismeret kellene,tudod,talán másképpen látnál dolgokat. De ne béküljetek ki,ez mindkettőtöknek,egy jó tanulás volt,de hagyjátok egymást.
2017. nov. 14. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Miért kéne elküldeni az üzeneteket?

Én sem szólok a barátomnak, ha valaki rám ír. Enélkül is tudja, hogy nem szoktam idegenekkel beszélni. Idegeneket nem jelölök vissza. Stb.

Ez a bizalom.

Nem kutatunk egymás után.

Ha nem tetszik a külseje, akkor keress mást. De nem te fogod eldönteni, hogy mit hordhat, mije lehet és mije nem.

Szerintem eleve azért kacsintgat máshova, azért keresi mások társaságát, mert vele nem jó neki, mert ennyire be akartad korlátozni.

Fogadd el, hogy nem illetek össze. Hagyjátok egymást. Te is keress mást.

2017. nov. 14. 11:57
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

A lányt hagyd, viszont jótanács:

Az üzenet átküldősdit hagyd a fenébe késöbbi párkapcsolataidban. Tőlem is kért ilyet, egy régebbi barátom, mert azt hitte megcsalom, és nemcsak a fiúnak írt üzeneteit, hanem a legjobb barátnőmnek írtakat is elkérte, konkrétan rámparancsolt hogy mutassam meg. Persze nem csaltam meg, csak akkor kicsit sz.r- volt a kedvem a jegyeim miatt (ez még gimiben volt, tavaj) és kedvtelenül beszélgettem vele, meg mindenkivel. Szóval elég megalázónak éreztem hogy így rámparancsolt, főleg hogy én teljes bizalmat adok neki, nem érdekelnek az üzenetei, nem féltékenykedek, és ezért is esett nagyon rosszul. Amúgy pedig az ilyesfajta féltékenykedés kicsi önbizalomra vall, ami pedig nem nagyon jön be a lányoknak.

2017. nov. 14. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Nőt nem ütünk, kivéve edzésen, vagy ha ölitek egymást, vagy ha a húgod és ölitek egymást :'D
2017. nov. 14. 14:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Ő is ilyen volt velem, kérte az üzeneteket, én elküldtem, aztán ahogy hosszabb lett a kapcsolatunk, egyre kevésbé beszéltem lánnyal, konkrétan semennyire. Úgy álltam, hozzá, még januárban, hogy engedek neki mindentől, aztán puszis szmájlikat ír kommentben az egyik csávónak, állítólag féltékennyé akart tenni, amiért belajkoltam egy feneket instagramon. De ez még a kapcsolatunk első heteiben volt, nem gondoltam hogy ennyire kiakasztja, megbeszéltük a dolgot, én ezek után engedtem neki, hogy beszelgessen a fiúkkal, ezelőtt meg sem neztem az üzenetet, de ezúttal már mindig megakartam, ebben egyeztünk meg, ő beszelgethet, én megnézem, de felajanlotta utána, hogy nem fog beszélgetni senkivel, hulye lettem kihagyni, innen indult a felügyelgetes általam is, általa is. Nem volt ezzel semmi gond, működött minden, legnagyobb vita a fültagito hordasa volt (a csaladja sem akarja ezt) semmi gáz nem volt hónapokig, egy-egy apróbb feltekenysegi rohamot leszámítva időnként mindkét oldalról. Mostmár odáig fajult a dolog, hogy mindent titkol, kiderült, volt is mit, az egyik csávó megmutatta, miket beszéltek, a másik meg egy kis páva, de nem érti, hogy álljon le, nem tudom hogy most beszélget-e vele, inkább tereli a témát, szóval tuti, de ez nekem csak azt jelenti, hogy inkább már ő érdekli, mintsem én. Nem akar kapcsolatot, inkább csak alkalmit, szuntetet akar velem, de ha bárki hozzányúl a szünetben, es visszajön hozzám, nekem nem kell. Kerdeztem, akar-e ezzel a csávóval alkalmiban szexelni, nem mondta, hogy nem, de láttam rajta, hogy azt gondolta, igen. Pedig ez nem is az ő stílus az ilyen ember. Szívesen megcsalna vele, eleinte nem kedvelte, aztán imponalt neki hogy megfogta a csávó a seggét, biztos vagyok benne, hogy megcsalna, de még nem akar tőlem sem elszakadni. A másik, akivek beszélt és megmutatta az üzenetet, az egy lelki szemeteslada volt inkább neki, bár régen együtt voltak, és megkerdezte a lány, hogy hiányzik-e még neki. De ma már nem beszeltek egymassal, mert beszéltem a csávóval, higgadtan, kérdés, meddig fog ez tartani. Lehet rossz dolog, de nem érzem úgy, ezek után, hogy vakon meg kellene bízni a másikban, látjátok mit tett. Szerinte a flörtölés is megcsalás, mindig ezt vallotta, most ő ezt csinálta titokban, de kiderült szerencsére. Azt mondta, ha jóra fordult volna minden az utóbbi időben történtek után, akkor VALÓSZÍNŰLEG megszakította volna a kapcsolatot ezzek a kettővel, csak nyilván az az ő titka maradt volna örökké, ami nem szép dolog. De elismerem, ezt én rontottam el 2 hete, de nem ok arra, hogy csavozzon, ő is volt nem egyszer betegesen feltekeny, megoritett, de eszembe nem jutott volna más nőnek sírni a banatom. Neki két énje van, tudtam, hogy régen, 2 éve szeretett csavozni, de belém szeretett az exe után és tényleg neki az kellett, hogy törődjenek vele, de most a másik énjét látom rajta felülemelkedni, azt érzem, hogy neki most csak szex kell, mondja, hogy szexeljünk, de én így nem akarok, max azért, hogy hátha összehoz minket. De neki most nagyon a dákó kell, nem tudom mi ütött belé, jól esik neki, hogy tetszik a csávóknak, megfogják a seggét, nem tudom. Szerintetek?
2017. nov. 14. 22:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Jézusom, bocsi hogy ilyen hosszú minden, telóról vagyok és esküszöm nem érzékelem, mennyit írok.
2017. nov. 14. 22:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Hagyd békén a volt barátnődet. Minden nő megérdemel egy esélyt egy jó pasira.
2017. nov. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!