Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütottem a barátnőmet, bűntudatom van, talán vissza is akarom még őt kapni, azok után amit tett, mit tegyek?
Valamit valamiert...ha megcsalt akkor ügyes vagy hogy ment a pofon legalabb te megtetted igy tovabb.
De borzaszto unalmas a leirasod haver el se olvastam vegig
Olvashatatlanul hosszan leírod, hogy hiába kapott két sallert barátnőd, mégsem lett bújósabb, mégsem mondja, hogy ezért jobban szeret.
Egyáltalán milyen választ vársz kérdésedre(?)?
.
"fültagitot akart magának a kapcsolatunk eleje óta"
Aztán, hogy megismerkedtetek, elvártad, hogy rőgtön, a te akaratodra lemondjon Isten tudja mióta dédelgetett álmáról. Te miről mondtál le megtartása érdekében?
.
A harmadik évezredben járunk, a huszoegyedik században, Europában.
A nő már nem a mellékesen a házimunkát is elvégző szexuális tárgy. Késében vagy.
.
A féltékenységről:
nem más, mint a bizalom és önbizalom hiánya.
Ha olyasmiért féltékenykedsz, amit nem tett meg, örülj, ha egyster aztán megteszi, csupán azért, hogy kedvedre tegyen: bizonyítsa, igyzad van!
Miért kéne elküldeni az üzeneteket?
Én sem szólok a barátomnak, ha valaki rám ír. Enélkül is tudja, hogy nem szoktam idegenekkel beszélni. Idegeneket nem jelölök vissza. Stb.
Ez a bizalom.
Nem kutatunk egymás után.
Ha nem tetszik a külseje, akkor keress mást. De nem te fogod eldönteni, hogy mit hordhat, mije lehet és mije nem.
Szerintem eleve azért kacsintgat máshova, azért keresi mások társaságát, mert vele nem jó neki, mert ennyire be akartad korlátozni.
Fogadd el, hogy nem illetek össze. Hagyjátok egymást. Te is keress mást.
A lányt hagyd, viszont jótanács:
Az üzenet átküldősdit hagyd a fenébe késöbbi párkapcsolataidban. Tőlem is kért ilyet, egy régebbi barátom, mert azt hitte megcsalom, és nemcsak a fiúnak írt üzeneteit, hanem a legjobb barátnőmnek írtakat is elkérte, konkrétan rámparancsolt hogy mutassam meg. Persze nem csaltam meg, csak akkor kicsit sz.r- volt a kedvem a jegyeim miatt (ez még gimiben volt, tavaj) és kedvtelenül beszélgettem vele, meg mindenkivel. Szóval elég megalázónak éreztem hogy így rámparancsolt, főleg hogy én teljes bizalmat adok neki, nem érdekelnek az üzenetei, nem féltékenykedek, és ezért is esett nagyon rosszul. Amúgy pedig az ilyesfajta féltékenykedés kicsi önbizalomra vall, ami pedig nem nagyon jön be a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!