Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez valóban lelki terror vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban lelki terror vagy tényleg csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A "barátommal" már lassan két éve együtt leszünk kisebb(egy vagy néhány hét) nagyobb (4 hónap) szünetekkel.

Ő labilis, nárcisztikus személyiség. Azt mondja irányítani képes engem és van is benne igazság.

Sokszor megalázott mások példaául a szülei vay a barataink előtt (pl. megkért hogy csókoljam meg a cipőjét valamiért cserébe) valamint minden hónapban elbizonytalanodik az érzéseit illetően aztán visszaédesgeti magát és ismét halálosan szeret. Ígéreteket tesz, hiteget de aztán soha nem lesz belőle semmi. Már kilencszer játszottuk el ezt a hercehurcát. Egyszer hónapokig otthagytam hátha megváltozik, de amint visszajöttem hozzá lassan visszakúsztak ezek a dolgok a kapcsolatunkba. Ugyan más előtt már nem aláz meg de az érzelmeimet folyamatosan és nagyon durván megbántja, mintha semmit nem jelentenék neki, aztán ha szakítanék egyből szabadkozik és sajnálja. Tudom hogy egy semmirekellő, de így is nagyon nagyon szeretem és borzasztóan fájna elhagyni őt, azt hiszem soha nem tudnék másra nézni egyáltalán sehogy, de ezt így egyszerűen már nem bírom hajnali 5 előtt képtelen vagyok elaludni, annyira felzaklat a téma. Sokáig hetekig nem ír mikor nem tettem semmit aztán a semmiből újra felbukkan, ír mintha mi sem történt volna. Mihez kezdhetnék? Ő azt mondja túl érzékeny vagyok.

2017. nov. 13. 00:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Keresni fog, igen. Letiltod mindenhol, és meg sem nézed az üzeneteit mert még visszakönyörgi magát és megesik rajta a szíved.
2017. nov. 13. 20:57
 22/23 A kérdező kommentje:
Amikor szakítottam vele letiltottam a közösségi oldalon, aztán instagramon írt, hogy "nem tilthatsz le mindenhol". Talán kissé mániákus is.
2017. nov. 13. 21:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj! Nem irtad hogy nem akartad és nem csókoltad meg a cipőjét végül.

Tudom mennyire rossz ráébredni mekkora csalodás a masik.

Igazuk van a többieknek és hogy keményen ha beszolnak nem feltétlen szemétkedésből teszik, hanem hogy ébredj fel csipkerózsika álmodból.

Nem mindenkit lehet megmenteni önmagatól. Ez igaz.

Amit mondanak ne úgy közelitsd meg hogy beléd akarnak gazolni, hanem gondold át, hogy mit mondanak/irnak.

Ez alapjan persze döntesz ahogy akarsz.

Ez a te döntésed. Vesztes leszel és a padlon maradsz. Bünbakot keresel, akit okolhatsz érte. Vagy. Győzni akarsz és felállsz.

Igaz amit írtak. A jo oldala csak álarc. Hogy tovabb tudjon manipulalni, alazni.

1x tévedhet az ember akivel 2x csinalják meg az hūlye.

És DE! Lelehet tiltani! Bárhol. Instan is. Ha helyette mas karaktert csinál és ugy jelentkezik akkor azt is tiltani kell.

És nem válaszolni.

Ha válaszolsz, vesztettél!

2017. nov. 14. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!