Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek össze fogunk még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek össze fogunk még jönni a barátommal?

Figyelt kérdés
8 hónapig voltunk együtt és hirtelen egyik napról a másikra rájött hogy nem érzi magát szerelmesnek. Rá egy hétre találkoztunk és átölelt és sírni kezdett de nem nagyon beszélünk. Szerintetek küzdjek vagy már nem leszünk együtt?

2017. nov. 10. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeretnél vele lenni vagy sem? Mert ha igen, akkor ez nem kérdés.
2017. nov. 11. 07:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Én szeretnék, de mivan ha ő már nem?
2017. nov. 11. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, beszéljetek. Vagy küld el az elérhetőségét, és beszélek én vele.

Amúgy nekem úgy tűnik, megingott, de később megbánta, amit mondott, viszont úgy érzi, hogy már nem tudja helyrehozni azt, hogy eltaszított magától. Persze ez csak a mondataidból és az ismerőseim és saját tapasztalataim alapján alkotott "találgatás".

2017. nov. 11. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbálok vele beszélni, és köszönöm a segítséget
2017. nov. 11. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jegeljétek ezt egy kicsit.
2017. nov. 11. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tettem semmit :) Majd írj, hogy mi a fejlemény :)
2017. nov. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!