Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha álompasim?
Úgy értem, aki számomra tökéletes. Mert mindenkinek más az ízlése. De szerintem ez csak néhányaknak adatik meg és a többségnek be kell érnie olyannal, aki elérhető. Léteznek olyan fiúk akik nekem ebbe beleesnének, tehát nem valami kitalált illúziót kergetek. Viszont a legkevésbé sem én kellek nekik. Tudom hogy a külső nem minden, de ezek szerint be kell érnem olyannal, akivel csak lélekben van összhang, de testileg nem tud vonzani, vagy csak nagyon kicsit?
Leszögezném, nem párkeresési céllal írtam ki a kérdést, nem így tervezek rátalálni a szerelmemre (ha lesz).
Mi csórók vagyunk, távkapcsolatba, még a karácsonyi ajándékunk is annyi hogy abból a pénzből is talizunk, mi ez ha nem szerelem:'D
18/f
Drukkolok nektek!
Azóta én is szerelmes lettem. (5-ös vagyok)
Nem hittem volna, hogy én ezt még egyszer átélem.
20 éve nem voltam ilyen szerelmes. Ez az a fajta szerelem, amikor az ember nem kap levegőt és reszket és két értelmes szót nem tud mondani. Ráadásul kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, azt mondta, vonzom mint a mágnes. Hogy mindketten házasok vagyunk...hát igen, ez nem egy Disney mese és nem is lesz az sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!