Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg éri olyanért küzdeni, aki nem szeret?
Sziasztok!
A sulimban van egy lány akibe beleszerettem. Sokat beszélgetünk személyesen is meg chaten is, de az utóbbi gyakoribb. Próbáltam elhívni randikra, de elutasította őket, majd nem olyan rég (múlthét Hétfőn) rájött mire megy ki a játék és hát közölte velem, hogy már van egy fiú akivel éppen alakulóban van valami, lassan 3 hónapja. Nem volt teljesen hiteles, mivel még hozzátette, hogy ő sem meg a fiú sem tudja pontosan mit akarnak és hát úgy látja, hogy abból sem lesz semmi..
Mindenesetre felajánlotta a "csak legyünk barátok" dolgot, amibe belementem, mert végülis nem akartam rögtön lemondani róla (meg amilyen makacs és reménykedős tipus vagyok) ígyhát mellette maradtam, hátha idővel összejön a dolog.
A lány kicsit fiús természetű, vagyis több fiú barátja van mint lány és szereti a focit. Mikor beszélgettünk a "szerelem" témájáról, megemlítette, hogy nem lehet köztünk szerelem, merthogy fél a fiúktól (nem mer fiúzni - nem tudja hogyan kell) és amúgy is sok fiú becsapta már őt. Nem érzi magát elég érettnek ehhez.
Látszólag kedvel engem, néha megkér dolgokra, amiket természetesen meg is csinálok (ezek nem ugráltatások, csak egyszerű kérések, amiket mindig meg is köszön), van hogy a folyosón is beszélgetünk néha. Ennek ellenére nem látom hogy fejlődne valamerre a kapcsolatunk, nagyon monoton az egész - ugyan az a téma körbe-körbe (foci többnyire) és hát nem tudom hogyan próbálkozhatnék, hogy bejöjjek neki, hogy szimpatikusabb legyek számára - ne csak egy legyek a többi fiú barátja közül.
Próbálom mindenben a lehetőséget látni - türelmes vagyok vele, kedves, meghallgatom ha rosszul érzi magát, néha direkt próbálok viccesebb lenni, ez többnyire nem jön be - de nyilván nem akarok a végtelenségik probálkozni, ha nem hat semmi.
Nagyon sokszor hiányzik, mert van hogy 1-2 napig nem is írunk és olyankor eléggé rosszul érzem magam. Általában én várom, hogy ő írjon, mert nem akarok nagyon nyomulós lenni.
Mit tudok tenni? Mondjam meg neki mégegyszer, mit érzek iránta?
Nem igazán tudom, hogy van e így esélyem, vagy inkább lépjek tovább..
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/F
(A lány 17 éves)
Amúgy mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) főleg a nőkét :D mert női szemszögből is célszerű szerintem nézni a dolgot! :D:)
Elgondolkodtam most..
Viszont eszembe jutott egy olyan dolog, mikor a lány azt mondta, hogy FÉL, hogy elveszít, mert én vagyok a legjobb barátja blabla.. De ha nem akar tőlem semmit, akkor miér fél, hogy elveszít engem? Ott van rajtam kívül még a többi 500 fiú barátja, ha egy kiesik, az nem nagy veszteség, de ő nem akar elveszíteni.
Azt mondja, nem akar hülyíteni, pedig sajnos nekem nagyon sokszor úgy tünik, hogy igen, azt teszi. :/ Én meg hagyom magam.. :/
Vigyázz magadra nagyon, ritka jól értenek ehhez, átestem rajta. Utólag azt tudom tanácsolni, hogy addig hagyd ott, ameddig a legkevesebb kárt okozta.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!