Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ha a nagyobb melleket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a nagyobb melleket és feneket szeretitek, de a barátnőtök lapos, az zavarna titeket?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Nyilván igen zavarna. Vagy n le a barátnőm.

De mivel inkább a kis mellekre gerjedek igy ez nem fordulna elő

17f

2017. nov. 1. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
En a nagyobb mellet es feneket kedvelem de egyaltalan nem zavarna. Ha tetszene szerelmes lennek nagyon magasrol lekakilnam hogy lapos vagy nem. Imadnam minden porcikajat ugyan annyira mintha nagy melle es feneke lenne:)
2017. nov. 1. 23:24
 3/5 Modeler ***** válasza:
61%

Miért jönnék össze olyannal akinek nem tetszik valamije?

Amúgy szeretem a deszkákat ♥

2017. nov. 1. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

ha ténylegesen azt szeretném akkor lehet...

de most pl én megnézem azokat a csajokat akiknek nagy a melle vagy a popsia, de ha egy "lapos" barátnőm lenne nem zavarna kicsit sem :) ha szeretem őt és jól megvagyunk mért is zavarna?? :) a mell és a popsi nem minden, nem attól lesz nő a nő :)

(amúgy az állatkertbe a zsiráfot is megnézi az ember, még se sok zsiráfot látok az emberek udvarán rohangálni...)

2017. nov. 2. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre a valasz teljesen szemelyiseg es egyenfuggo! Szerintem ertelmetlen ilyet megkerdezni! Mindenkinek mas lesz a velemenye!En peldaul egy teljesen lapos lannyal nemjonnek ossze! Nagyon egyszeru miert mert 2eve kondizok es mivel adok a kulsomre olyat szeretnek valasztani akinek legalabb a fenek szep nagyon!:) De lehet ha nem edzenek es nemcsinalnek semmit akkor nemzavarna!
2017. nov. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!