Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sdfcdvfbgnhmj kérdése:
Sokáig maradnak együtt vajon?
Figyelt kérdés
Van egy pár akik nemsokára 1 évesek lesznek
Az egyik 17 a másik 18 éves
Az istenért sem rondítanék bele a kapcsolatukba mert mind kettővel baráti viszonyban vagyok ,de mind a ketten tudják hogy tetszik nekem a fiú
Vajon meddig maradhatnak együtt ebben a világban?
2017. okt. 17. 19:08
1/3 anonim válasza:
A hugom meg a férje ilyen idösen jöttek össze és nemrég volt a 10 évfordulójuk.
2/3 anonim válasza:
Már bocs, személyes vélemény, de szerintem ezt a kérdést azért írtad ki, hogy megnyugtassunk, van esély rá hogy szakítanak.
És leírom:Van esély rá hogy igen, de van arra is hogy soha. Az, meg hogy tetszik neked a fiú nem szakítóok, és bármeddig együtt maradhatnak ebben a világban.
Keress mást, mert elég szemét dolog egy pár szétmenésében reménykedni, akikkel baráti viszonyban vagy.
3/3 anonim válasza:
Én teljesen meg tudom érteni, én is reménykedtem ilyesmiben, volt hogy bejött csak addigra már elhidegültem a csajtól. De a reményt sosem szabad feladni, ha végignézek az elmúlt 7 évben tetsző csajokon, szinte egy sincs már azzal a pasival akivel akkor volt mikor még tetszett. Csak türelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!