Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen buktatôi lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen buktatôi lehetnek ennek a kapcsolatnak? Van esėly, hogy együtt maradnak?

Figyelt kérdés

8 ėv håzassåg, ôvodås gyerek.40-es fėrj ûgy dönt, mėg ėlni akar, nem kell a csalådi ėlet.1 hônapos viszony utån lelėp az anyjåhoz.Ûjabb 1 hônapos győzködės utån råveszi a szeretőjėt, hogy hagyja el a fėrjėt, akivel 21 ėve van együtt, felnőtt gyermekük van, a nő 17 ėvesen szült.Összeköltöztek, eljegyzės volt,bulizni jårnak.Nėha fotôkat küldenek magukrôl nekem is, ės a fėrjnek is.

A megcsalt felesėg vagyok.A vålåst beadtam.

2016. dec. 30. 19:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Drágám, ha a válást beadtad akkor, hogy akarsz vele együtt maradni??!?!! :,( sírok ez milyen kérdés?
2016. dec. 30. 19:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

# 1

A szövegértéseden sírj inkább! xD

2016. dec. 30. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
(A férj új kapcsolata a kérdés tárgya.)
2016. dec. 30. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökre nem kellene hogy érdekeljen.Mikor a férjem megcsalt,és el akart hagyni a szeretőért,csak és kizárólag az érdekelt,hogy minél hamarabb eltakarodjon a házamból meg az életemből.Aztán nem is maradtak végül együtt.
2016. dec. 30. 19:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es! Igen,ez lenne a kėrdės.Szåmomra elėgtėtel lenne, ha a fėrjem egyedül maradna.Nyilvån az idő mindent eldönt...csak most magam alatt vagyok.Håtha kīvülållôkėnt īrtok valami okosat.
2016. dec. 30. 19:47
 6/15 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Fényképeket is küldözgetnek? Azért bőr van a képükön, elég szánalmasak.

Van rá esély h együtt maradnak, de általában az ilyenek pofára szoktak esni, aztán utána sírják vissza magukat az asszonyhoz/férjhez.

2016. dec. 30. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb, ha a saját életedre fókuszálsz.
2016. dec. 30. 19:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Aki privåtban īrt, prôbåltam vålaszolni, de vagy törölte magåt vagy tiltåsra került, ezt īrja ki.

4-es! Hogy tudtad īgy egyik naprôl a måsikra törölni?Nekem nem megy :(

2016. dec. 30. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Az biztos nem segít, hogy már vagy 20 kérdést írtál ki ugyanerről...
2016. dec. 31. 07:43
 10/15 anonim ***** válasza:

50-50, vagy igen, vagy nem.

Ezt sose lehet tudni.

De most nagy a szerelem 1-2 évig még biztos nem mennek szét.

2016. dec. 31. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!