Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen buktatôi lehetnek ennek a kapcsolatnak? Van esėly, hogy együtt maradnak?
Figyelt kérdés
8 ėv håzassåg, ôvodås gyerek.40-es fėrj ûgy dönt, mėg ėlni akar, nem kell a csalådi ėlet.1 hônapos viszony utån lelėp az anyjåhoz.Ûjabb 1 hônapos győzködės utån råveszi a szeretőjėt, hogy hagyja el a fėrjėt, akivel 21 ėve van együtt, felnőtt gyermekük van, a nő 17 ėvesen szült.Összeköltöztek, eljegyzės volt,bulizni jårnak.Nėha fotôkat küldenek magukrôl nekem is, ės a fėrjnek is.
A megcsalt felesėg vagyok.A vålåst beadtam.
2016. dec. 30. 19:13
11/15 anonim válasza:
Vissza tudnád ezek után fogadni?Én hasonló helyzetben vagyok és már képtelen lennék megbocsátani neki. A gyerekkel foglalkozik?ő hogy viseli ezt a helyzetet?
12/15 A kérdező kommentje:
Nem, ûgy ėrzem, nem tudnåm.Nem jô apa.Az nagyon fåj, hogy a gyerek most lėpett abba a korba, hogy egyre jobban kötődne hozzå.A mėg fėrjem, csak lelkifurdalåsbôl tölt vele heti nėhåny ôråt.
2017. jan. 1. 12:35
13/15 anonim válasza:
Hagyd sztem majd ha te már tultetted magad rajta majd ő fog téged visszasirni de akkor màr késő lessz az ilyen pasik igy jàrnak !
14/15 anonim válasza:
Am most jött rà hogy élni akar ez odàig oké van ilyen a férfiaknàl hirtelen bepànikol csak hogy ő nem hozzàd ment vissza hanem egy màsik nővel él együtt akkor bepànikolàs ide vagy oda sztem a màsik nő elcsavarta a férjed fejét ha szeretne mégha megcsalt egy màsik nővel akkor téged vàlaszt nem a nőt !
15/15 A kérdező kommentje:
Ok, utolsô ez vilågos, bår nėhåny hėtig kettős jåtėkot jåtszott, ėn mondtam azt, hogy ne tartson kėt vasat a tűzben.
De 3-4 hėt alatt heti 1-2 ôrås lopott randival nagyon nagy lehet a szerelem.Ez a fėrjem problėmamegoldåsa:megcsalås.
2017. jan. 1. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!