Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik, és emiatt szomorú vagyok. Mit tegyek?
*távkapcsolatban
Negatív gondolatokat nem kérek, igy is kivagyok.
Semmit, ti legalább tudtok hétvégenként találkozni.
Mi távkapcsolatban háromhetente értünk csak rá, de fél év után össze is költöztünk, mert rájöttünk, az úgy nem élet.
Hétköznap skype, üzenet, küldjetek fotókat. Csináljatok özös playlistet. Kérd ez az egyik pólóját. Vagy adjatok egymásnak valami plüsst, pulcsit, akármit. Fújjátok be a parfümötökkel mielőtt odaadjátok. Küldjetek levelet, papíron, kézzel írva, postán. Jó újraolvasni. Legyen rutin - minden este 11-től csak egymásé vagytok. Töltsétek tartalmas programokkal a hétvégéket, nézzetek filmet, menjetek moziba, színházba, kiállításra, koncertre, étterembe, ami érdekel. Ne csak otthon feküdjetek. Tegyetek mindketten aktívan a kapcsolatért.
És örüljetek a fejeteknek hogy hetente találkoztok, én augusztus 27 óta, vagyis 54 napja nem láttam a páromat.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!