Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném megismerni a lányt, hogyan lépjek vele kapcsolatba?
Idén szeptemberben érkeztek új diákok a suliba, akik közül nagyon megtetszett nekem az egyik lány. Személyesen még soha nem beszéltünk, sőt szerintem ő még semmit sem tud rólam, de én persze szeretném ha ez majd megváltozna. Szerintetek hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot? A suliban nem sok lehetőségünk van összefutni, meg amúgy sem vagyok túl profi a "csak úgy leszólítok valakit" dologban.
Szóval ha például facebookon ráírok, és elmondom neki ezt az egészet és meghívom valahova, úgy jó lenne? Vagy rögtön valami erős felütéssel indítsak nála, például valami frappáns szöveggel? :) Ti mit tanácsolnátok?
Ne,légyszi ne üsd meg.Bokszolok,mégse jutna eszembe,hogy egy erős felütéssel indítsak valakinél.
Amúgy tényleg menj oda,kérdezd meg,hogy hogyhogy ezt a sulit választotta,tudsz e valamiben segíteni,mik az eddigi tapasztalatai,stb.
Szerintetek lányként ugyanezt csinálhatom egy új sráccal, aki bejön? :) Vagy valamit máshogy, mint amiket javasoltatok?
17/L
Neem, pl a beszélgetősre :D Hogy köszönök, egy idő után meg odamegyek hozzá.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!