Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányként megtehetem ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként megtehetem ezt?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy már egy ideje nem volt senkim és már nagyon magányosnak érzem magam, vágyom arra hogy szeressenek és én is szeressek. Csak hát ez a szerelem dolog nem akar rámtalálni, ezért gondoltam arra hogy esetleg kézbe venném a dolgokat.

Pl ha esetleg megyek valahova (kávézó, bolt, bármi) és látok egy srácot akit szimpatikusnak tartok akkor odamennék hozzá.

Ti mit gondolnátok ebben a szituációban? Elküldenétek a lányt mert ez egy fiú dolga? Vagy leállnátok vele beszélgetni? Mi a véleményetek? Esetleg vannak itt ilyen lányok akik már mentek oda sráchoz? Hogy sült el a dolog?

17/L

2017. szept. 30. 18:57
1 2
 11/15 Mansour ***** válasza:
Igen, a 8-as által írt dolgokra gondoltam. Alapból ennek működnie kell. Ha esetleg nem, akkor vagy az van, hogy egyáltalán nem tetszel neki, vagy olyan a szituáció, hogy valamiért nem veszi a jeleket. Erre rá kell érezni, mert ha a második, akkor lehet egy kicsit "nyomulósabban" próbálkozni, de azért csak módjával!
2017. szept. 30. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Hat persze, hogy megteheted! A fiuk csípik a magabiztos, belevaló csajokat, akik nem félnek odamenni ahhoz, aki tetszik ;)

Megjegyzés: a barátom, akivel 3 éve vagyok együtt, nem mert megszólítani engem, en kezdeményeztem, es hat... bevált ;)

2017. szept. 30. 22:09
 13/15 Mansour ***** válasza:

"A fiuk csípik a magabiztos, belevaló csajokat, akik nem félnek odamenni ahhoz, aki tetszik ;)"

Nem arról van szó, hogy a lány ne legyen magabiztos, vagy féljen közeledni! Egyszerűen csak meg kell hagyni a fiúknak azt az illúziót, hogy ők hódítják meg a lányt. Van amikor tényleg ez a helyzet, de ha nem, akkor legalább az illúzió legyen már meg, könyörgöm! Köszi szépen!

2017. szept. 30. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:

#13!

Persze, meg kell hagyni a fiúnak... Tudnám sorolni a környezetemből az eseteket, mikor a fiúnak jóideje tetszett a lany, a lánynak szinten a fiu, mégsem mert volna a srác kezdeményezni, a lany megtette, es együtt vannak. A fiuk valamiért a 21. Századra nagyon felenkek lettek.

2017. okt. 1. 15:14
 15/15 Mansour ***** válasza:

"A fiuk valamiért a 21. Századra nagyon felenkek lettek."

Jaj, vajon miért? Kéretik gondolkozni!

2017. okt. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!