Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként megtehetem ezt?
Nos az a helyzet hogy már egy ideje nem volt senkim és már nagyon magányosnak érzem magam, vágyom arra hogy szeressenek és én is szeressek. Csak hát ez a szerelem dolog nem akar rámtalálni, ezért gondoltam arra hogy esetleg kézbe venném a dolgokat.
Pl ha esetleg megyek valahova (kávézó, bolt, bármi) és látok egy srácot akit szimpatikusnak tartok akkor odamennék hozzá.
Ti mit gondolnátok ebben a szituációban? Elküldenétek a lányt mert ez egy fiú dolga? Vagy leállnátok vele beszélgetni? Mi a véleményetek? Esetleg vannak itt ilyen lányok akik már mentek oda sráchoz? Hogy sült el a dolog?
17/L
Ha egy olyan lány jön oda, aki szimpatikus, szép, akkor annak örülök, és adok esélyt hogy akár több is legyen.
Ha meg nagyon unszimpatikus a lány akkor a lehető legudvariasabban lerázom.
16F
Biztos nem küldeném el.
És egyáltalán nem a fiú dolga. Annak a dolga aki ismerkedni szeretne, azé, akinek először megtetszik a másik.
Ha a fiú lát egy szép lányt, akivel szivesen beszélgetne, akkor nyilván a fiú megy oda a lányhoz.
De ha egy csaj lát meg egy helyes srácot, mi az istennek várjon a fiúra? Ha neki tetszett meg, akkor odamegy a lány, és ő kezdeményez... Ilyen egyszerű :D
Mindig azé az első lépés, aki előbb észreveszi a másikat :)
Én tuti nem zavarnám el, sőt, örülnék ha odajönne hozzám egy lány, főleg akkor, ha még jól is néz ki :D Elbeszélgetnénk, esetleg később több is lehetne belőle.
17/f
"És egyáltalán nem a fiú dolga. Annak a dolga aki ismerkedni szeretne, azé, akinek először megtetszik a másik."
Ennek ne dőlj be. A fiúknak ez nem jó így, még ha ezt is mondják. Azt kell elérned, hogy a kiszemelt fiú szólítson meg. Vannak erre praktikák...
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Utolsó milyen praktikákra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!