Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok de o nem akarja. Mit tegyek?
Mar 1 eve egyutt vagyunk de mar semmi nem a regi nem es nem a "rozsaszin kod" tunt el egyszeruen mar nem ugy erunk egymashoz mint regebben nem erzem a csoknal se azt mar szinte csak megszokas es mondtam hogy legyen vege de o nem akarja azt mondogatja nem elne tul nem tehetem ezt vele megbeszeljuk utana hogy szunet vagy nem beszunk kicsit de masnap mintha mi sem tortent volna mintha nem is erdekelne amit mondok es nem figyelne. Es hiaba mondom hogy egyedul akarok lenni nem o nem akarja mintha figyelembe se venne... Egyszeruen mar nem tudom mit csinaljak en ezt mar nem birom...
16/L
Ha úgyérzed hogy tényleg nem szereted már meg kihűlt ez az egész akkor szakíts vele mert így csak neked fog fájni elhiszem hogy sajnálod de most mondanám azt hogy próbáljatok új dolgokat bevezetni a kapcsolatotokba de ha nem szereted akkor nyilván nem ezt kell tenni. Próbáld vele ezt mégegyszer megbeszélni hogy te már nem szereted őt úgyahogy kellene. Mindkettőtöknek jobb lesz.. Sok sikert:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!