Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bazsiniko8 kérdése:
Szerintetek összejöhetek vele?
Figyelt kérdés
Ma odaült mellém a buszon egy lány aki egy városbol származik mint én.És egyvárosban tanulunk csak ő koleszos én meg bejárós.Csomó mindent kérdezgetett tőlem meg mesélt meg a szemembe nézett közben.És értette a humorom.Van neki pasia de mondta hogy nem birják már úgy..És bejelöltem facén és egyből visszajelölt.Szerintetek? :)
15/F
2017. szept. 23. 10:21
3/6 A kérdező kommentje:
de ha van még pasia akkor nem akarnék még bekavarni.
2017. szept. 23. 10:36
4/6 anonim válasza:
Ne engedd el, tarts ezt a szintet vele. Ne mássz rá, de legyél vele szorosabb viszonyban.
Aztán ha szakít a pasijával, közelebb kerülhetsz hozzá. Ha utalt is rá, hogy szakítani fognak, akkor egyrészt nem kell sokáig várnod, másrészt van esélyed nála szerintem. Ameddig együtt vannak tényleg ne kavarj be.
5/6 A kérdező kommentje:
mármint így beszélgessek vele facén?hivjam el sétálni meg beszélni ? :D
2017. szept. 23. 10:45
6/6 anonim válasza:
Igen, a buszon is nyugodtan beszélgess vele ezután is, ha kezdeményez, ne utasítsd vissza. FB-n is beszélhettek, szerintem a séta is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!