Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A barátomat megcsaltam " egy másik pasival és vagy 6-7x találkozgattam vele és csokolózgattunk " es en mar nagyon megbántAm mert rá jöttem hzgy valójában nekem nincs másra szukságem csak rá. Es félek hogy az a pasi elmondja neki hogy mi volt köztunk es szakit velem es nem tudom mit csinaljak nem akarom elveszíteni:( :/

2017. szept. 20. 00:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha attól félsz h elmondja a barátodnak, akkor gondolom a barátod meg akivel felszarvaztad magad ismerik egymást.

Annyi biztos hogy ha velem történt volna, a csávókámat megkeresném, egy beszélgetés céljából... Bár akkor sem Őt okolnám, hanem egyedül TÉGED! Gondolom nem kényszerböl találkoztál vele 6-7x!

És az is biztos h dobnálak Téged!

Velem is van hogy próbálnak flörtölni a lányok, még se csókolózgatok, meg fekszem le fűvel fával...

Aki egyszer megtette, máskor is megfogja. Mert miért is ne? Mi tartana vissza? A szavad? Az hogy sírva mondanád h nem teszel többé ilyet? Ne vicceljünk már...

Gondolom te elvárod a párodtól h Ő hűséges legyen...

Ha van benned egy kis gerincesség elmondod neki Te!

Sajnálom a barátod, jobbat érdemelne...

21/F

2017. szept. 20. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az rajta múlik, hogy megbocsát-e neked, azért meg már szerintem késő aggódnod, hogy elveszíted-e, mert ami megtörtént, az megtörtént.
2017. szept. 20. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:

előbb gondolkozni kéne,

amúgy az ilyen dolgok így is úgy is kiderülnek, így vagy úgy, de kiderül mindíg

nem kellett volna hogy megtörténjen és gond se lenne belőlle

2017. szept. 20. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 A gond nem az, hogy kiderül, hanem, hogy megtörtént.
2017. szept. 20. 16:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az a gond de már nem tudom sajnos vissza csinálni :/
2017. szept. 20. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:

attól fél hogy a pasi akivel találkozik elmondja, vagyis hogy kiderül a dolog

igen, maga a gond forrása az hogy megtörtént

de most ha nem a pasi fogja elmondani valahogy úgy is ki fog derülni a dolog

2017. szept. 20. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ezzel azt akartam mondani, hogy a történtek eltussolása nem old meg semmit, sőt, tovább fokozod a bűnösségedet, és rendkívül önző dolog lenne elhallgatni, amit azért mégsem kéne azzal megtenned, aki elvileg a legfontosabb neked...

2017. szept. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!