Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra belém szeressen?
Figyelt kérdés
Mar majdnem masfel eve egyutt vagyunk es az utobbi par honap kicsit rosszul sikerult, mondta hogy valtozzak meg, eloszor meg nem sikerult de aztan kb 1 honapja mar ugymond kisangyal lettem, de azt mondta mar keso mert ki szeretett belolem... ugy volt hogy most hetvegen szakitunk, de en nem akartam mert nagyon szeretem, konyorogtem neki hogy maradjunk egyutt, de aztan meggondolta magat, azert mert az utobbi 1 honap tenyleg jo volt, es elhiszi hogy kepes vagyok ilyen maradni.. de kerte hogy kicsit vegyunk vissza a romantikabol es a szerelmes dolgokbol... es adjak neki idot hogy osszeszedje magat, nem is fogunk egyutt aludni a hetvegen es meg kitudja meddig, es a szexualis dolgokat is hanyagoljuk.. nincs 3. szemely a dologban, tehat nem azert van ez igy.. olyan tanacsot nem kerek hogy hagyjam ott meg szakitsak vele en stb.. szerintetek van egyaltalan esely arra hogy ujra belem szeret? es hogy gyorsitsam fel ezt a folyamatot? mit csinaljak? en 21/f, Ő 18/l2017. szept. 12. 11:44
1/4 anonim válasza:
En is konyorogtem egyszer a paromnak hogy ne hagyjon el , de ezzel jobban eltaszitottam magamtol es szakitott is velem. Utana rajottem hogy nagyon gyerekes dolog konyorogni valakinek...sokaig nem beszeltunk , en erot vettem magamon hogy ne keressem , es ez megjobban felkeltette az o figyelmet. Kihuztam magam , megmutattam hogy nelkule is tudom elni az eletemet es vegul o konyorogte vissza magat :) Ja es mi sose kertuk egymastol hogy valtozzunk meg. Nem. Ha valakit igazan szeretunk a hibaival egyutt fogadjuk el. L ( lassan 5 eve vagyunk egyutt)
2/4 anonim válasza:
A lenyeg hogy hagyj neki teret ne legyel kiskutya aki a gazdi utan szaladgal :D
3/4 anonim válasza:
Igen. Nehéz ügy, de hagyni kell a pcsába. Aztán később vagy érdeklődik, vagy nem. Ha gondolod, addig én vigyázok rá :P :DD
4/4 anonim válasza:
Az elso valaszolo vagyok , tudom reg volt de azert elmondom: vege lett par eve megcsalas miatt , mostmar volegenyem van nagyon boldogok vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!