Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti azt normálisnak tartjátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti azt normálisnak tartjátok, ha egy 15 és fél éves lány majdnem házastársi kapcsolatban él a 17 éves barátjával?

Figyelt kérdés
A házastársi alatt azt kell érteni, hogy minden nap találkoznak, hétvégén felváltva egymásnál is alszanak. Csak számomra fura ez?

2017. szept. 14. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, de én nem engedném az együtt alvást, a tinikapcsolatokba az nem fér bele.

Ráérnek felnőttesdit jászani, szexhez meg nem kell ottaludni.

2017. szept. 15. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Kedves 4-es (ill. 2-es) ez főként neked szól.

Elmúltam már bőven 30.

Anno 16 voltam amikor összejöttem egy lánnyal, ő 14. 2 év volt uganúgy köztünk. Kicsit több, mint egy éve voltunk együtt, amikor "rendszeresedett", hogy nálam aludt, péntek és/vagy szombat esténként. Nincs ebben semmi, szerencsére már a 21. század van. Ja, megjegyezném, évekig együtt voltunk.

De úgy őszintén? Te inkább tiltanád a gyerekednek, aztán meg ki tudja hol és kivel mit csinál... Ez ám az "érett" felfogás. Nyilván bennem is meg fog állni elsőre a hígszar, amikor a lányom az első pasiját hazahozza (ez még messze van, még csak 3 éves lesz), de tudom, hogy el kell fogadnom, mert a tiltás az csak olaj a tűzre.

De komolyan, toljad/toljátok a korlátolt, "szigor kell a nevelésbe" felfogást, aztán meg pislogtok mint hal a szatyorban, amikor a gyereketek közli, hogy nagyszülők lesztek, mert nem tudtatok lépni időben, mivel nem mert segítséget kérni a gyerek a "mi lesz ha ezt faterék megtudják" miatt.

Illetve ha a barátaivan lóg a gyerek, és te megjelensz, akkor melyik reakciót fogadnád szívesebben

1. "Ó bazzek, ott jön fater..."

vagy:

2. "Nézzed, ott a faterom. Csááá fater!"

Ne menjünk bele mélyebben. Valahogy én nem a "klasszikus", tekintélyelvű nevelés híve vagyok.

2017. szept. 18. 08:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Latom szeretsz sarkositani. Mert neked az jött le ezelötti irasodban, hogy ha nem ugyanazzal fekszik le minden héten, akkor mással.

Az érett gondolkodasom pedig ne azon mérd le, hogy nem tudod értelmezni amit irtam, amiről irtam.

Igy van. A tiltás nem célravezető. Ezt nem is irtam.

Kérdeztek arrol, hogy 15,17 évesen ha sülve-főve együtt vannak, a hétvégét is együtt töltik mi a vélemény.

Felhivtam annak a veszélyére a figyelmet, hogy ellaposodhat, kihülhet egy kapcsolat ettől. A kapcsolatok nagy többsége. DE VANNAK KIVÉTELEK!

Ha a tietek ilyen azóta is amit a kérdező leirt akkor kivételesek vagytok.

2017. szept. 18. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!