Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthat egy "tini" párkapcsolat örökké?
Nem igazán lényeges az, hogy fiatalok vagytok. Ha 17 év fölött vagytok, akkor már az számít hogy mennyire vagytok érettek, értelmesek, hogy tudjátok -e hogy mi kell egy valódi párkapcsolathoz, tudjátok -e a kapcsolatotokat életben tartani akkor is ha az a bizonyos tűz kialszik, meg tudjátok -e beszélni a dolgaitokat őszintén egymással, stb.
Nem csak úgy összeugrotok, szerelmeskedtek és kész, egy párkapcsolat nem csak ebből áll, és reménykedtek hogy hátha örökké együtt lesztek, hanem ezerrel tesztek is azért hogy együtt legyetek.
Ehhez mindkét félnek értelmesnek, és szeretőnek kell lennie.
Ismertem már 17 éves embereket is akik jobban tudták mi kell egy valódi kapcsolathoz, mint a házasok, szóval ezt a túl fiatal dolgot felejtsd el. Tőletek függ hogy tart e a kapcsolat örökké, nem attól hogy hány évesek vagytok.
Ez csak rajtatok múlik. Én a mostani párommal 18 évesen jöttem össze, 4 éve elég jól tartjuk magunkat. (Bár egyikőnknek sem ez az első komoly kapcsolata szerencsére.)
Láttam már 30 évesek között is fél év alatt tönkremenni házasságot, meg egymást szeretni képtelen embereket. Meg ismerek olyat, aki 25 évesen 10 éve van együtt a párjával és elválaszthatatlanok. Ha mindketten belerakjátok a szükséges törődést meg szeretetet, akkor simán lehet belőle örökké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!