Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti ettől ribisnek tartanátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ettől ribisnek tartanátok?

Figyelt kérdés
Volt egy másfél éves kapcsolatom. Unalmassá, egyhangúvá vált, már nem érdekeltük egymást, ezért vége lett. Egy hónap telt el azóta. Most egy másik srác randira hívott, nem tudom szabad-e rá igent mondanom, egyébként elmennék vele, jó srác. Még nem tudom azt sem, hogy lesz-e belőle több, de akár lehet is. De félek azoktól a bizonyos pillantásoktól, tudom hogy nem kéne mással foglalkozzak, de nem nagyon megy. Nem terveztem azonnal odaadni neki magam, szóval ha lesz is valami, az is még idő. Szerintetek ez ribis? Vagy könnyűvérű?
2017. aug. 29. 13:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Megnyugtattatok:)

2017. aug. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!