Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok a szellentésr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a szellentésről egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom hogy egy párkapcsolatban szellenteni szándokésan egy tiszteletlen és gyerekes dolog, ha kicsúszik az más az előfordul, de az hogy szándokésan a odabüdösítek a párom mellé az tiszteletlen,gyerekes és bunkó dolog! Ez az egész arról jutott eszembe hogy most van egy párom aki sajnos egyáltalán nem szégyelli magát ebből a szempontból, rengeteg szellentést mellettem szándékosan, még csak megsem próbál ki menni wc-re és ez engem annyira idegesít! Könyörgöm civilizált emberek vagyunk ha valakinek szellenteni kell menjen el wc-re és eressze ki ott! Ti mit gondoltok? 16/f vagyok
2017. aug. 19. 21:16
 1/10 DollarDog ***** válasza:
Valaki preferálja, valaki pedig nem! Miért nem beszéled meg a barátnőddel? Esetleg hogy változtasson a dolgon! Ráadásul gondok vannak ha fiu létedre ezen hisztizel :/
2017. aug. 19. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó az embernek vannak természetes folyamatai amitől megkímélhetné a másikat.. de sokan ezt nem tartják se cikinek se undinak... én is rosszul vagyok tőle mikor a takaró alá beengedi és legyezi vagy az autóban... ilyenkor nagy levegő és várod, hogy elmuljon xD én is mondtam már neki nem egyszer, hogy ezt nem kéne ő meg csak röhög -_- de ettől mégszeretem.. ha úgy érzed ez neked nem fér bele és ő nem változtat mondd neki h viszontlátásra és ennyi :D
2017. aug. 19. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Hiába kérem hogy hadja abba csinálja tovább, hihetlen hogy ilyenkor nem képes kimenni a Wc-re, hogy ezt ott íntézze el!
2017. aug. 19. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a hagyja szót rósszul írtam bocs csak nagyon fáradt voltam amikor írtam
2017. aug. 19. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más mint, hogy szakíts vele ha ez neked nem fér bele.
2017. aug. 19. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Jobb ha kijön, nem egészséges benntartani.
2017. aug. 19. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyújtsd meg neki.
2017. aug. 20. 02:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahogy mélyül a kapcsolat, úgy lesz ez természetes. Te se zavartasd magad!
2017. aug. 21. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:

És ha olyat evett, minden percben rohangáljon ki?

Persze, tapló dolog, de ha csilis baba az ebéd, akkor bizony én is felpuffadok és sajnos fingok. Nem egyet, nem kettőt, és csak azért nem szaladgálok a klotyóra.

Nyilván nem a barátom orra alá tolom, de nem vonulok félre.

2017. aug. 21. 16:48
 10/10 Fodor István Ferenc válasza:
Volt hajdan egy orvosunk. Hatalmasakat és hangosakat eregetett a piacon is, akár lagzis vacsora alkalmával is, a nejével ezen állandóan tépték egymást. Azt mondta: Ez az egészség! Ami kikívánkozik, azt nem szabad benn tartani!
2017. szept. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!