Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most mi a tököm? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi a tököm? :/

Figyelt kérdés

Nahh 3 napos táborban voltam. Megismertem egy csajt. Egész nap körülöttem forgott meg csak velem volt aztán az utolsó nap egymás mellett feküdtünk és telefonoztunk, hülyültünk, dumálgattunk és kiderül hogy van pasija

Két lehetséges válaszom van

1. Első nap be voltunk enyhén rúgva

(De ez félig ki is lőve mert nem csak az első nap flörtölgetett)

2. Egyszerűen csak úgy érezheti hogy a mostani kapcsolata a végét járja

Bocs hogy ezzel a kérdéssel raboltam az időtöket de ez nekem szarul esett :/

(U.I.:Vagy szerintetek érdemes tartani vele a kapcsolatot és ha addig nem jön más amíg szakít a mostani pasijával összejönni vele?

2017. aug. 16. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle mit akar..
2017. aug. 16. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányok már csak ilyenek, én is jártam így nem is egyszer :D Szerintem is kérdezz rá, hogy akkor most mi van, ez a legjobb megoldás mindkettőtöknek.
2017. aug. 16. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is beszélj vele erről, sztem egyebkent a 2. opcio jatszik
2017. aug. 16. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Több opció is lehetséges. Az egyik ,amit te is írtál ,hogy már érzi ,hogy a jelenlegi kapcsolata hamarosan zátonyra fut ,ő érzelmileg már ki is lábalt belőle. Szóval lényegében papíron még benne van ,de érzelmileg már kb szinglinek érzi magát és úgy is viselkedik.

Viszont az is tény ,hogy olyan lányok is vannak ,akik függetlenül attól ,hogy van-e párkapcsolatuk ,egyszerűen élvezik ha flörtölhetnek más srácokkal és azokból pozitív hatást(érdeklődést) tudnak kiváltani. A trófeagyűjtő srácok női megfelelői ,csak ők ált megállnak a flörtnél. De élvezik ,ha az ujjuk köré tudnak fiúkat csavarni.

Nem tudom melyik opció lehet ,de szerintem akinek barátja van és így viselkedik ,az még am sem egy annyira érett lány, függetlenül attól hogy jófej-e vagy sem. Képzeld csak el ,hogyha veled járna ,és közben más srácokkal ugyanezt tenné ,mint veled most tette a táborban. Szerintem egy párkapcsolatra már érett ember tudja ,mikor lépjen ki abból ,és nem kacsingat közben máshova. Ha mégis elkezd kacsingatni nagyon hamar rövidre zárja a kapcsolatát. Én inkább azt tanácsolnám ,hogy próbáld meg őt elfelejteni .

2017. aug. 16. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!