Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éjjel-nappal Bp, most mi a...

Éjjel-nappal Bp, most mi a tököm van?

Figyelt kérdés

Belenéztem a fókuszba, ahol elmondták, hogy Kristóf el fogja hagyni Pestet és a várost, de ezt úgy mondták, mintha valóban ez megtörténne. Úgy értem, hogy Kristófot mondtak a "színész" neve helyett, mintha valami tudatzavar lenne az RTL-nél, a színész által játszott karakter, csak kitaláció, de úgy beszélnek róla, mintha létezne, vagy létezett volna. Utána néztem, valójában Daninak hívják, de akkor miért beszélnek úgy róla, mintha Kristóf lenne? Ez olyan mint amikor Eszmeraldának gyűjtöttek pénzt, hogy műttesse meg a vak szemeit, ami azért bizarr, mert összekeverték a nézők a valóságot a sorozattal.

Szóval mi ez az elmebaj? Miért jelentik be a fókuszban, hogy Kristóf elhagyja az országot amikor ő nem is létezik?

2017. júl. 12. 23:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Még a Barátok köztben is (na az is milyen jó sorozat...) szétválasztják a valóságot és a sorozatot és a színészeket a karakterektől. A Bp-ben miért nem? Ez olyan gáz.. Tipikus magyar szégyenfolt.
2017. júl. 12. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
2017. júl. 12. 23:50
 3/5 Bihar Valatonon ***** válasza:
Ez nem tipikusan magyar....mivel ez "reality", és nem "sima" sorozat ezért a színészeket kb úgy veszik, mint valós személyek így a nekik adott sorozatbeli nevükkel operálnak minden csatornán leadott műsorban, és ez a német verzióban is így zajlik tudomásom szerint...
2017. júl. 13. 02:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert elakarják hitetni a nézőkkel, hogy az a valóság, amit a sorozatban látnak.
2017. júl. 13. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem mondhatják,hogy Törőcsik Dániel,ugyanis nem ismerik a valódi nevét.
2017. júl. 15. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!