Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz, ha 16 évesen nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 16 évesen nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Mennyire gáz?

16/f

2017. aug. 16. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Semennyire nem gáz, így jött össze. (Vagy nem akartál még)
2017. aug. 16. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
UUUUGH ,te...nagyon gáz,ki se gyere a házból ,annyira gáz vagy hallod .én a helyedben ,elmennék remete életet élni...
2017. aug. 16. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem se 18/f
2017. aug. 16. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
ha te nem érzed annak akkor nem az. ha szerinted az, akkor tegyél érte h legyen baratnőd.
2017. aug. 16. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz
2017. aug. 16. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Akkor legyen barátnőd ,amikor készen állsz rá(lelkileg érett vagy rá) ,és persze ha találsz olyan lányt ,akivel kölcsönösen kedvelitek egymást. Az hogy ez kinek mikor jön el ,embere válogatja.Ne görcsölj rá,és ne hidd hogy ez gáz vagy ciki.
2017. aug. 16. 22:37
 7/7 anonim válasza:
Sok minden közre játszik én 25 évesen még sose voltam együtt nővel. Az azért van mert én nem vagyok alfa him, magamnak való vagyok. A nők többsége alfa himre bukik.Az ilyenek dönthetnek. Vagy megváltoznak és alfa hímet játszva sok csajt szereznek, Vagy önmaguk lesznek és várnak hátha lesz olyan aki azért szereti aki. Ha csaj kel minden áron, akkor légy alfa hím, vagy légy gazdag és látogass el a rosz lányok weboldalára. Azonban ha egy nő, egy élettárs akivel le élnéd életed légy önmagad, s ha jön jön, ha nem akkor se gáz, de ha lesz az téged fog szeretni, nem a macsó alfa him szerepbe bujtatott iluziot .
2017. aug. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!