Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretek így csókolozni? (Fura kérdés) F
Figyelt kérdés
A csaj kitugja a nyelvét én meg gyakorlatilag elkezdem szopkodni a nyelvét. Ez mennyire normális?2017. aug. 16. 10:02
1/9 anonim válasza:
Ki a francot érdekel ha élvezed?
Mondjuk ha nálam próbálnád meg nem biztos hogy lenne több alkalom :D
2/9 anonim válasza:
háát nekem nem hangzik jól.
próbálom elképzelni ahogy a lány nem csinál semmit csak kidugja a nyelvét..-te meg szopkodod..
szerintem inkább tanulj meg rendesen csókolozni
3/9 DollarDog válasza:
Elsőnek igaza van :D mindenki máshogy csinálja, és senki se kiváncsi a másiknak a technikájára :D
Ha neked ez így megfelelő az ellen mi nem tehetünk semmit :D
4/9 anonim válasza:
Én szeretem nagyon kis aranyoskám.
Puszi:Kati néni 90/N
5/9 A kérdező kommentje:
Tudok rendesen csókolozni. Sőt a párommal általában rendesen szoktunk csókolozni. Csak valamiért nekem ez így nagyon bejön, de nem tudom, hogy miért.
2017. aug. 16. 10:34
6/9 anonim válasza:
akkor a kérdés csak az hogy neki bejön e..
7/9 anonim válasza:
Jaj de jo ez a gyakorikerdesek:Dddddd
8/9 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, hogy mások csináltak-e már ilyet és nekik milyen volt.
2017. aug. 16. 13:31
9/9 szandi1993 válasza:
Pszichológiai tapasztalataim azt mutatják kedves fiatalember, hogy ön a belső vágyait próbálja kiélni a hölgy nyelvén. Tessék vigyázni vele, mert külsős szemmel megkérdőjelezhető, hogy milyen tevékenységet is folytat ön éppen. Más dolgok szopkodását jobban ajánlom, de azt sem publikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!