Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy mások előtt nem szeretek csókolózni a barátnőmmel?
És mások előtt fogdosni sem szeretem. Csak akkor, ha ketten vagyunk.
Ez baj, vagy normális dolog?
Gátlásos vagy. Ennyi.
Csók és csók között is van különbség. Az egyiket lehet utcán is csinálni, a másikat meg csak a négy fal között.
Ne légy ennyire félénk és gátlásos.
Ha elfogadja semmi baj, ha nem akkor vele kell megbeszélned.
Én jobban örülnék ha minden pár ilyen lenne, senki ne értse félre, egy csókkal nincs bajom, egy hosszú nap utáni találkozásnál, azzal sokkal inkább amikor egy buszon összegabalyodik egy pár és nem bírnak viselkedni.
Volt barátnőmnél (nem ezért szakítottunk) puszi, ölelés, kézfogásnál több nem történt utcán.
Egy kicsit tényleg gátlásos vagyok. De pl utálom azt, ha valaki pl a buszon egymás ölében ölnek, és közben percekig csókolóznak. Na én ilyet nem tudnék csinálni, csak akkor amikor ketten vagyunk.
De persze ha elköszönünk egymástól akkor megpusziljuk egymást, ha az utcán vagyunk, de csak pár másodpercig, és a hátát vagy a vállát fogom meg, és nem a fenekét.
Én bevallom, örülök nektek. :) Nem szeretem, amikor az utcán, tömegközlekedési eszközökön majdhogynem közösülnek a párok, annyira egymásban vannak.
Az átlagnál kicsit szemérmesebb vagy, ennyi. Ez lehet nevelés hatása, de lehet, hogy gyárilag is ilyen vagy.
Azt nem jelenteném ki, hogy gátlásos vagy. Ha az lennél, gondjaid lennének a négy fal között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!